BREAKING NEWS! Viorica Flucsa, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, audiata ca martor de judecatorii Curtii de Apel Timisoara in dosarul coruptiei de la varful IPJ Timis    Ministrul Justitiei, Sorina Pintea, in vizita la Timisoara: "As vrea sa rezolvam o parte din problemele specifice care pana acum nu si-au gasit rezolvarea"    Pompierii de la ISU Timis au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un bloc de pe stada Aries, din Timisoara, care risca sa cuprinda mai multe apartamente     Nestle a explicat motivele inchiderii fabricii de la Timisoara: dificultati in recrutarea de personal care sa permita o competitivitate adecvata a marcii    Victor Ghenea, liderul de sindicat de la CET Sud Timisoara, a anuntat posibila declansare a unei greve, ca urmare a intarzierilor la plata salariilor si a acordarii tichetelor de masa    Un tanar in varsta de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care locuia la Timisoara impreuna cu familia, s-a sinucis, dupa ce a primit fotografii compromitatoare care atestau infidelitatile sotiei sale

EXPLOZIV! Comisarul Daniel Disaga, politistul timisean acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, la emisiunea Bursa afacerilor! “Nu am avut parte de un proces corect!” Vezi VIDEO

Ofiterul de politie timisean acuzat de lovirea mortala a unui barbat ce fusese adus la post pentru a fi amendat, dupa ce a provocat scandal intr-un microbuz, a acceptat, in premiera, sa vina la o emisiune de televiziune pentru a vorbi despre acel incident.

Comisarul Daniel Disaga, fostul sef al Politiei Gataia, a participat, in aceasta seara, la emisiunea Bursa afacerilor, la TV Europa Nova Timisoara, alaturi de avocata sa, Carmen Obirsanu, unde a declarat ca este nevinovat si ca, la instanta de fond, unde a si fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru acel incident, nu a avut parte de un proces echidistant si corect.

“Sunt nevinovat, nu l-am lovit pe acel barbat. Pana acum, nu am avut parte de un proces corect!”, a precizat politistul suspendat din functie, dupa ce a precizat ca nu poate intra in detaliile evenimentului, intrucat se afla sub rigorile controlului judiciar.

In schimb, avocata sa a incercat sa demonteze toate acuzatiile parchetului, inclusiv cu o inregistrare aflata la dosar, in care procurorul de caz ii sugereaza unuia dintre martori, agent la Politia Gataia, ce trebuie sa spuna.

“Toate probele aduse in apararea noastra ne-au fost respinse! Ni s-a refuzat si reconstituirea faptei cu ajutorul unui manechin, pentru a se constata daca intr-un spatiu redus, ca in biroul unde a avut loc incidentul, victima putea sa cada si sa se loveasca in locurile indicate de medicul legist”, a punctat Carmen Obirsanu.

De asemenea, politistul s-a declarat marcat de faptul ca politistul caruia i-a fost tutore imediat dupa terminarea academiei, transportandu-l cu masina personala la Politia Gataia, unde primise repartitie, a fost unul dintre oamenii de baza ai acuzarii. “Nu stiu de ce am fost executat, nu am facut parte din nicio grupare a politistilor ridicati de DNA din Politia Timis. Toate gradele mi le-am luat inainte de termen, semn ca mi-am facut treaba peste tot unde mi-am desfasurat activitatea. Sper ca instanta de apel sa fie corecta, adevarul sa iasa la iveala. Speranta moare ultima!”, a mai declarat politistul.

Intrebata daca blamarea judecatorului care a pronuntat condamnarea in prima parte a procesului nu poate atrage mania si solidaritatea judecatorilor din apel, avocata Carmen Obirsanu a precizat ca apelul nu este al avocatului, ci al inculpatului, iar daca prin intermediul solutiei magistratii decid sa se razbuna pe avocat, nu fac decat sa demonstreze, din nou, ca sunt “judecatori de doi bani”.

Reamintim ca, in acest dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, comisarul Daniel Disaga este acuzat ca, in august 2014, ar fi lovit cu pumnul un barbat, in sediul Politiei Gataia, iar acesta s-ar fi dezechilibrat si lovit cu capul de parchet, decedand la scurt timp. In prima instanta, Tribunalul Timis l-a condamnat la 5 ani de inchisoare si plata in solidar cu IPJ Timis a 150.000 de euro catre concubina si copiii victimei. Dosarul se judeca in apel la Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

5 Responses to EXPLOZIV! Comisarul Daniel Disaga, politistul timisean acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, la emisiunea Bursa afacerilor! “Nu am avut parte de un proces corect!” Vezi VIDEO

 1. Av Obirsanu Carmen says:

  Am spus ca se impune reconstituirea cu un manechin pentru a se dovedi ca in cazul unei lovituri descrise in maniera denuntatorului victima nu ar fi prezentat vatamarile prezentate in actul medico-legal. Deci va rog sa rectificati.Am luat legatura cu un expert criminalist care a spus direct ca sustinerea ca victima a murit in urma unei lovituri in barbie este o baliverna scoasa de un prost.

  • Tata socru says:

   Madame Obarsanu, ca socru de traficant iti spun, ești de o prostie tulburatoare! Degeaba te tot agiți, ca nu te credem, te punem în locul manechinului, te bate puțin Disaga, te da putin cu capul de pereti și vedem dacă scapi sau nu la reconstituire și atunci te credem pe cuvânt! Tu și când deschizi gura minți de ingheata apele….

 2. X says:

  Ce texte are comisarul asta! Oare nu si-a dat inca seama ca nu e judecat pentru cum si-a luat gradele ci pentru cu totul altceva?

 3. jude says:

  bre da la infractiunea de omor exista denuntator???? adicatelea, daca nu ar fi denuntat fapta vreun agent, organele in drept nu ar fi cunoscut despre cele intamplate?? foarte interes

 4. Av Obirsanu Carmen says:

  Nu intereseaza cum si-a luat gradele sau alte imputatii care i se aduc ci intereseaza daca moartea omului i se poate imputa lui.
  Din punctul de vedere al avocatului nu sint de acord cu maniera judecatorului sa condamne un om pe baza unei declaratii data de o persoana interesata in cauza in conditiile in care actul medicolegal combate sustinerea denuntatorului si mai mult inculpatului i se respinge cerererile in probatiune formulate :expertiza medicolegala si experiment judiciar.
  Maine va veni cineva si va spune ca v-a vazut pe oricare din dumneavoastra cum l-ati lovit pe X si riscati sa fiti arestat.
  S-a auzit cu claritate cind martorul ii spunea procurorului ca va da declaratii mincinoase iar procurorul accepta dupa care ii raspunde ca va lasa ce va voi el din inregistrare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: