REGLARE DE CONTURI! Interlopul Ioan Fizidean, amenintare pentru cei care au executat focuri de arma asupra casei sale! “Puteau sa-mi ucida fiica! Nu las aceasta problema nerezolvata!”

Unul dintre cei mai temuti interlopi din vestul tarii, Ioan Vivi Fizidean, din Arad, cunoscut si ca locotenentul “imparatului” Utu Rohozneanu, s-a repatriat urgent din Spania, dupa ce persoane necunoscute au tras mai multe focuri de arma asupra casei sale.


Incidentul s-a intamplat in urma cu doua saptamani si doar sansa a facut ca fiica interlopului, in varsta de 20 de ani, care era in casa in momentul atacului, sa nu fie impuscata. Fizidean s-a pozat langa urmele de gloante din casa si a anuntat ca daca politia nu-l va prinde pe atacator, isi va face singur dreptate.

“Eu am venit acasa! Merg pe strada si noaptea si ziua. Să vina sa ma caute cel ce doreste sa ma ucida pe mine. Sa traga in mine, nu in copilul sau familia mea. Nu vreau sa las aceasta problema nerezolvata!”, a transmis Fizidean prin intermediul ziarului Arad Online, dezvaluind ca persoanele care au tras asupra casei sale nu au facut-o intr-un singur punct, ci in mai multe directii.

“A tras in toate directiile si a luat casa din toate partile, deci nu a fost tras intr-un singur punct, a fost tras in diferite colturi si in diferite puncte, spre living, unde era fiica mea, putea fi ucisa in orice secunda!”. Acesta a ameninta ca, daca politia nu rezolva acest caz, il va cauta pe atacator si-l va ucide. “O sa-l impaiez si-l pun monument in oras!”, a declarat interlopul, adaugand ca nu e normal ca o persoana inarmata sa fie lasata in libertate, sa poata trage cu arma, sa ucida.

Dupa ce vila lui Ioan Vivi Fizidean a fost luata la tinta de killeri necunoscuti, atat socrii interlopului, cat si fiica acestuia s-au mutat din casa, in chirie, de teama sa nu fie impuscati.

Reamintim ca, in 2009, interlopul a fost arestat si condamnat impreuna cu gruparea mafiota a lui Utu Rohozneanu, “La Piovra” cum au denumit-o procurorii, insa si-a ispasit pedeapsa, iar acum este liber… (G.I.)

Sursa foto: news ar.ro

 

Leave a Reply