TEORIE SOC! Interlopul criminal din Oradea nu s-a sinucis! VEZI concluziile procurilor, dupa audierea unor martori si evaluarea certificatului medico-legal

Medicii legisti au emis primele concluzii in cazul lui Adrian Hladii, din Oradea, cel care si-a impuscat mortal fosta iubita si a ranit un barbat cu care aceasta era pe strada. Potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, care citeaza din expertiza medicilor, moartea interlopului a survenit in urma ranilor suferite ca urmare a caderii de la etajul patru, respectiv rupturi de oase, mai multe fracturi la coloana vertebrala si la cea lombara.


In urma cu o saptamana, dupa tragicul eveniment petrecut in Oradea, mai multe echipaje de politie au periat malul Crisului pana in apropiere de granita cu Ungaria, in speranta ca-l vor prinde pe criminal in zona unde a abandonat masina si cadavrul Daliei Duca. Anchetatorii au gasit urme de sange, de o parte si de alta a Crisului Repede, semn ca Hladii s-a ranit in timpul impuscaturilor.

Potrivit sursei citate, provenienţa urmelor de sange ar fi aparut ca urmare a unor zgarieturi profunde pe care criminalul le avea in palma stanga, rani provocate de alicea pistolului.

De asemenea, se pare ca Adrian Hladii nu s-a sinucis. Era cautat de mai multe zile, dupa ce a impuscat un barbat, a rapit-o si impuscat-o mortal pe Dalia Duca, cea care ii era si iubita.

Atunci cand politistii si sotia suspectului au intrat in casa, criminalul se afla ascuns in dormitorul apartamentului, situat pe strada Nufarului. Usa era blocata, iar sotia lui Hladii le-a spus mascatilor ca aceasta nu ar trebui sa fie inchisa. In incercarea disperata de a scapa, interlopul a iesit pe geam si, tinandu-se cu mainile de pervaz, a incercat sa sara in apartamentul de la etajul inferior, insa s-a dezechilibrat si a cazut. Cu toate ca a fost resuscitat la fata locului de un echipaj Smurd, barbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin caderea de la etajul patru. (M.I.)

One thought on “TEORIE SOC! Interlopul criminal din Oradea nu s-a sinucis! VEZI concluziile procurilor, dupa audierea unor martori si evaluarea certificatului medico-legal

Leave a Reply