CONCURS! Nou director la Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timisoara! Dr. Rodica Lighezan este medic primar, cu mare experienta in executarea si validarea de analize medicale

Conducerea Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timisoara va fi preluata, in aceste zile, de dr. Rodica Lighezan, medic primar Laborator Clinic la Spitalul Municipal de Urgenta Timisoara, care a castigat concursul organizat de Ministerul Sanatatii pentru ocuparea acestei functii.


Noul director al Centrului de Transfuzii Sanguine este conferentiar universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara, Catedra de Parazitologie, si-si desfasoara activitatea medicala in cadrul Serviciului Laboratorului Clinic de analize medicale – executare si validarea analize de Biochimie, Hematologie, Parazitologie si Microbiologie, dar si la HyperClinica MedLife Timisoara. Este doctor in medicina.

Rodica Lighezan ii succede in functie fostului director, Cristina Ghiocel. Sa mai spunem ca dr. Rodica Lighezan este sotia medicului cardiolog Daniel Florin Lighezan, nimeni altul decat nepotul fostului director de la PECO Timisoara, Petru Lighezan. (M.I.)

Leave a Reply