DE RASU’ LUMII ! Hoti scosi cu suturi in fund dintr-un magazin din Timisoara, dupa ce-au fost prinsi cu un produs furat! VIDEO cu vanzatoarea, mai curajoasa decat un bodyguard profesionist

Doi hoti care au incercat sa dea atacul la un magazin de cosmetice din Timisoara au fost prinsi in flagrant de vanzatoare, care si-a recuperat produsul si i-a dat afara pe jalnicii infractori cu suturi in fund.


Incidentul hazliu s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 16,45, la un magazin de pe strada Dragalina. Cei doi tineri au intrat in magazin sub aparenta preocupare de a cumpara un produs.

In timp ce unul dintre acestia i-a distras atentia femeii, celalalt a subtilizat un parfum si l-a ascuns, rapid, sub un rucsac purtat in spate.

In acel moment, vanzatoare a fost atentionata telefonic de catre agentul de paza de la camerele video plasate in magazin ca tocmai este victima unui furt.

Dovedind mult sange rece, mai mult si decat Cristi Brancovan, femeia i-a infruntat pe hoti, a recuperat produsul si i-a dat afara cu suturi in fund pe cei doi diletanti intr-ale infractiunilor. In cazul in care vor fi identificati, tinerii infractori risca pana la 7 ani de inchisoare. (Mara Ion)

Leave a Reply