SOC! Inca un politist mort in timpul serviciului! Agentul sef principal Hrisu Ioan Colinel a decedat in urma unui accident rutier, autospeciala de politie fiind lovita din spate de un VW Golf

La nici o saptamana de la moartea violenta a unui agent de politie pe peronul garii din Suceava, un alt angajat al Ministerului de Interne a decedat in urma unui accident rutier. Evenimentul tragic a avut loc miercuri noapte, la ora 23,59, pe DN39, intre localitatile 2 Mai si Vama Veche.


Autospeciala de serviciu condusa de agentul sef principal Hrisu Ioan Colinel – din cadrul IPJ Vaslui, detasat la Biroul de Politie Vama Veche -, in care se mai afla un jandarm al Gruparii Mobile de Jandarmi Constanta, fost lovita din spate de un VW Golf, in momentul iesirii de pe un drum lateral.

Urmare a accidentului, politistul a fost vatamat grav, fiind in stop cardiorespirator. In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical sosit la interventie, nu a mai putut fi salvat. Politistul avea 53 de ani si era tatal a trei copii. Jandarmul are patru coaste rupte, dar este in afara oricarui pericol. Soferul din celalalt autoturism, un tanar de 22 de ani, si o tanara de 21 de ani, au suferit rani minore.

Primul ajutor ar fi  fost acordat de doi medici turisti care mergeau in statiune. O autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, de la ISU Dobrogea, a ajuns la fata locului pentru asigurare masuri de prevenire-stingere a unui posibil incendiu, dar nu a mai fost nevoie. Drumul spre Vama Veche a fost blocat  minute in sir.

“O zi trista pentru noi. Am mai pierdut un coleg. Agent sef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detasat la Birou de Politie Vama Veche din judetul Constanta, aflat in timpul serviciului, a decedat, in aceasta noapte, in urma unui accident rutier.

Politistul se afla in autospeciala de serviciu alaturi de un coleg jandarm, ranit si el in urma impactului, iar la iesirea de pe un drum lateral, au fost loviti in spate de un autoturism.

Agent sef principal de politie Hrisu Ioan Colinel in varsta de 53 de ani, era casatorit si avea trei copii.

Suntem alaturi de familia indoliata, careia ii transmitem sincere condoleante”, se mentioneaza intr-un comunicat care a fost postat pe site-ul Politiei Romane. (G.I.)

Foto: Feri Predescu

Leave a Reply