BREAKING NEWS! Un taximetrist din Lugoj a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit de doi adolescenti din Darova    Un transportator important din Timisoara, la un pas sa-si inchida firma din cauza abuzurilor la care este supus de un agent de la Politia Rutiera    ACS Dumbravita a promovat in divizia C la fotbal, dupa ce la baraj a trecut lejer de Viitorul Simian, din Mehedinti, cu scorul total de 11-0    Cosmin Contra si-a transformat vila din Calea Urseni, de la periferia Timisoarei, in pensiune turistica de 5 stele    Agentia Terra Tourism, din Bucuresti, si-a anuntat partenerii si clientii ca nu-si mai poate onora obligatiile contractuale, ca va declansa procedura insolventei, si le-a recomandat sa se adreseze asiguratorului City Insurance    Fiul unui roman casatorit cu o indianca, Dinu Alex, din orasul Arumanoor, s-a sinucis dupa infrangerea Argentinei cu Croatia

EXPLOZIV! Dosar penal pentru tiganii cu BMW care au terorizat pietonii din centrul Timisoarei! Dupa amenzi contraventionale de peste 2.000 de lei, cei doi bengailo risca pana la 2 ani de inchisoare

Isprava a doi tigani din Timisoara, care au transmis pe Facebook o cursa nebuna cu BMW-ul prin centrul istoric al orasului, accelerand pe linia de tramvai si injurand pietonii ca la usa cortului, a fost sanctionata cu mai multe amenzi contraventionale.

Dupa ce Sectia 1 Politie le-a aplicat doua sanctiuni, una de 1.600 de lei pentru nerespectarea legislatiei rutiere si alta de 200 de lei pentru injurii, a venit randul Politiei Locale sa arate ca Timisoara nu este sat fara caini.

„A fost identificat, in urma investigatiilor proprii si a imaginilor de pe camerelor video, conducatorul autovehiculului care s-a filmat, impreuna cu un prieten, circuland cu autoturismul marca BMW prin zona centrala restrictionata, respectiv pe strazile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piata Libertatii, iesind ulterior pe liniile de tramvai catre Piata 700. M. Ș., 26 de ani, cu domiciliul in Timisoara, a recunoscut ca a condus autovehiculul cu numere straine, fiind sanctionat cu amenda maxima prevazuta de Codul Rutier pentru patrunderea pe strazi cu accesul interzis, respectiv 435 lei si doua puncte penalizare la permis”, au transmis reprezentantii Politiei Locale.

Problemele cuplului de teribilisti Stefan Macula si Gustimondialu Artistu’ nu se opresc aici. Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Timis s-a autosesizat si, dupa audierea pietonilor care au fost claxonati si injurati de ocupantii BMW-ului penal, a decis intocmirea unui dosar penal pentru comiterea infractiunii de tulburarea linistii si ordinii publice.

“Doar amendarea celor doi teribilisti, care au terorizat pietonii si au constituit un real pericol pentru circulatia rutiera, era o sanctiune prea blanda in raport cu gravitatea faptei. Decizia IPJ Timis este una binevenita, pentru a se descuraja astfel de fapte iresponsabile, care nu fac cinste orasului nostru”, spune avocatul Florin Kovacs.

In cazul in care vor fi gasiti vinovati, Stefan Macula pilotu’ de raliu si Gustimondialu Artistu’ risca pana la 2 ani de inchisoare sau amenda penala. (V.E.)

https://web.facebook.com/cristibrancovan/videos/1462891397113607/

4 Responses to EXPLOZIV! Dosar penal pentru tiganii cu BMW care au terorizat pietonii din centrul Timisoarei! Dupa amenzi contraventionale de peste 2.000 de lei, cei doi bengailo risca pana la 2 ani de inchisoare

 1. Mihai says:

  Nu am gasit in codul rutier competenţe pentru Politia Locală. Ori stirea este eronată, ori poliţiştii locali comit abuzuri.

 2. Mihai says:

  Art. 109, alin. 1 şi 2 din codul rutier.

 3. ion says:

  ART. 109
  (1) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac direct de catre politistul rutier, iar in punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei, de catre politistii de frontiera.
  (2) Constatarea contraventiilor se poate face si cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate si verificate metrologic, consemnandu-se aceasta in procesul-verbal de constatare a contraventiei.
  Aici e vb de politistul local?Parca scrie politistul rutier sau de frontiera,nu local….

Leave a Reply

%d bloggers like this: