BREAKING NEWS! Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, victima unui grav accident de circulatie    Roxana Iliescu tine toata administratia judeteana din Timis in suspans, intrucat sfatuitorii ei de taina inca nu i-au dat "verde" la demisie    Prefectul de Timis, Eva Andreas, ar putea fi inlocuita, zilele viitoare, la presiunea PMP, cu un alt candidat dornic de afirmare din PSD Timis    Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara ca nu-si doreste o alianta de dreapta din care sa faca parte si Traian Basescu    Catalin Cazacu a sosit, astazi, pe Aeroportul International Timisoara, dupa cateva luni in care a fost favorit si la un pas de castigarea marelui premiu la Exalton    ITM Timis a aplicat, in primele trei luni ale anului, amenzi de aproape 3 milioane de lei pentru munca la negru

Pe cine reprezinta avocata Roxana Iliescu in razboiul politic al centrelor de legume-fructe din Timis? Proiectul elaborat de PMP a ajuns marul discordiei dintre PSD si PNL

Un proiect de mare importanta pentru micii producatori de legume si fructe din partea de vest a judetului, lansat de PMP Timis in campania electorala de anul trecut, risca sa fie compromis inca din stadiul discutiilor preliminare, dupa ce Consiliul Judetean Timis a anuntat ca investitia de un milion de euro va fi realizata la Tomnatic si nu la Lovrin.

Din punct de vedere al intereselor politice, era firesc ca presedintele CJT, Calin Dobra, sa fie subiectiv si sa prefere o primarie controlata de PSD, si nu una condusa de un reprezentant al PNL, insa vicepresedinta Roxana Iliescu avea posibilitatea sa incline balanta interesului public catre comuna cu cele mai multe atu-uri, ceea ce nu s-a intamplat.

Ignorandu-si identitatea politica, avocata a decis sa sustina fatis interesele PSD, in ciuda faptului ca este vorba despre un proiect elaborat de PMP, partidul care i-a asigurat accederea in CJT, mult mai apropiat de valorile doctrinare ale PNL.

Nu mai vorbim despre faptul ca, in ultimile zile, de cate ori s-a referit la centrele de colectare si depozitare legume-fructe din judetul Timis, vicepresedinta CJT a omis intentionat sa anunte ca aceasta idee a fost lansata, in iunie 2016, de partidul din care face parte, dand impresia ca se fereste ca dracu’ de tamaie de “eticheta” politica a PMP.

“Centrele legumicole au fost donate primarilor din PSD Timis, prin intermediul membrilor PMP de la judet. Roxana Iliescu (PMP) iese la TV cu o zi inaintea comunicarii deciziei publicului si declara ca nu se intelege cu presedintele CJ. De fapt, declara o minciuna PSD-ista, din postura de PMP-ist nou in politica, arunca o prosteala pentru a nu putea fi acuzata. Dar, pe seama ca tovarasa venita tocmai de la Bucuresti pe post de vicepresedinte la Judet (cu salar de 11.000 pe luna) a cam gresit calculul. Exista probe in acest sens, cum ii place domnisoarei avocat sa spuna, probe serioase ce au puterea de a declansa o adevarata furtuna in biroul de la etajul 3, si de aceasta data in Guvern nu mai este nimeni pentru a calcula efectul furtunii”, avertizeaza pe Facebook baietii destepti din politica, cu precizarea ca nu mai este un secret faptul ca Iliescu este vazuta tot mai des in compania membrilor de frunte ai PSD Timis.

In asteptarea probelor care sa ne edifice de parte cui “joaca” Roxana Iliescu, desi unduielile catre stanga sunt vizibile si cu ochiul liber, previzionam ca, exact ca in cazul salii de sport care a starnit dihonia dintre PSD si PNL, nici proiectul centrelor de legume-fructe nu va trece de votul intransigent al liberalilor lui Nicolae Robu… (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply

%d bloggers like this: