BREAKING NEWS! Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis a decis ca alegerile in organizatie sa aiba loc in data de 1 martie; 25 dintre primarii social-democrati din judet, din 55, au absentat de la sedinta     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis isi suspenda activitatea in perioada 25 februarie - 1 martie, in semn de protest fata de ultimele modificari legislative ce vizeaza Justitia     Primarul Nicolae Robu, despre liderii USR Timis: "Niste bieti veleitari, ajunsi acolo propulsati, in valtoarea vremurilor pe care le traim, de singura lor calitate fiind tupeul fara margini"    Cristi Danilet, fost membru al CSM, a anuntat ca magistratii ar putea protesta fata de ultimele doua ordonante prin care se modifica grav legile justiei, refuzand sa mai intre in salile de judecata    Deputatul Alfred Simonis se anunta ca un candidat cu sanse reale la sefia PSD Timis, in conditiile in care este la un pas de a prelua presedintia grupului PSD din Camera Deputatilor    Malin Bot a pierdut definitiv procesul cu antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica, fiind obligat sa le plateasca suma de 4.522 lei cu titlu de cheltuieli de judecata

Pe cine reprezinta avocata Roxana Iliescu in razboiul politic al centrelor de legume-fructe din Timis? Proiectul elaborat de PMP a ajuns marul discordiei dintre PSD si PNL

Un proiect de mare importanta pentru micii producatori de legume si fructe din partea de vest a judetului, lansat de PMP Timis in campania electorala de anul trecut, risca sa fie compromis inca din stadiul discutiilor preliminare, dupa ce Consiliul Judetean Timis a anuntat ca investitia de un milion de euro va fi realizata la Tomnatic si nu la Lovrin.

Din punct de vedere al intereselor politice, era firesc ca presedintele CJT, Calin Dobra, sa fie subiectiv si sa prefere o primarie controlata de PSD, si nu una condusa de un reprezentant al PNL, insa vicepresedinta Roxana Iliescu avea posibilitatea sa incline balanta interesului public catre comuna cu cele mai multe atu-uri, ceea ce nu s-a intamplat.

Ignorandu-si identitatea politica, avocata a decis sa sustina fatis interesele PSD, in ciuda faptului ca este vorba despre un proiect elaborat de PMP, partidul care i-a asigurat accederea in CJT, mult mai apropiat de valorile doctrinare ale PNL.

Nu mai vorbim despre faptul ca, in ultimile zile, de cate ori s-a referit la centrele de colectare si depozitare legume-fructe din judetul Timis, vicepresedinta CJT a omis intentionat sa anunte ca aceasta idee a fost lansata, in iunie 2016, de partidul din care face parte, dand impresia ca se fereste ca dracu’ de tamaie de “eticheta” politica a PMP.

“Centrele legumicole au fost donate primarilor din PSD Timis, prin intermediul membrilor PMP de la judet. Roxana Iliescu (PMP) iese la TV cu o zi inaintea comunicarii deciziei publicului si declara ca nu se intelege cu presedintele CJ. De fapt, declara o minciuna PSD-ista, din postura de PMP-ist nou in politica, arunca o prosteala pentru a nu putea fi acuzata. Dar, pe seama ca tovarasa venita tocmai de la Bucuresti pe post de vicepresedinte la Judet (cu salar de 11.000 pe luna) a cam gresit calculul. Exista probe in acest sens, cum ii place domnisoarei avocat sa spuna, probe serioase ce au puterea de a declansa o adevarata furtuna in biroul de la etajul 3, si de aceasta data in Guvern nu mai este nimeni pentru a calcula efectul furtunii”, avertizeaza pe Facebook baietii destepti din politica, cu precizarea ca nu mai este un secret faptul ca Iliescu este vazuta tot mai des in compania membrilor de frunte ai PSD Timis.

In asteptarea probelor care sa ne edifice de parte cui “joaca” Roxana Iliescu, desi unduielile catre stanga sunt vizibile si cu ochiul liber, previzionam ca, exact ca in cazul salii de sport care a starnit dihonia dintre PSD si PNL, nici proiectul centrelor de legume-fructe nu va trece de votul intransigent al liberalilor lui Nicolae Robu… (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply

%d bloggers like this: