Judecatorul Cristi Danilet, atac dur la presedinta UNJR, Dana Girbovan! “Sa dezvaluie cine a mandatat-o sa mearga in Parlament”

Enervat de insistenta cu care presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), Dana Girbovan, pledeaza pentru infiintarea si functionarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, judecatorul Cristi Danilet se intreaba pe cine reprezinta, de fapt, magistratul de la Cluj.


Intr-o postare pe o retea de socializare, acesta ii solicita colegei sale de pe raza aceleiasi curti de apel sa faca publice numarul si lista cu membrii UNJR “care pretinde ca sunt judecatori, precum si data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri”.

“Am vazut intentia doamnei Girbovan ca nu stiu ce protocoale sa fie facute publice. Eu sunt judecator de penal si in numele si pentru mine nu a fost incheiat niciun protocol. Pot sa asigur de asta pe oricine.

Dar daca tot suntem la capitolul dezvaluirea informatiilor secrete: ii cer doamnei Girbovan sa dezvaluie public numarul si lista cu membrii UNJR care pretinde ca sunt judecatori, precum si data ultimei adunari generale pe care a tinut-o si prin care a fost mandatata sa mearga la Parlament in numele acestor membri. S-ar putea ca publicul sa aiba o mare surpriza!

Eu spun ca azi aceasta asociatie nu are mai mult de 3 membri activi si ca niciunul nu a mandatat-o pe doamna Girbovan sa consilieze Parlamentul cum sa modifice legile justitiei”, a scris judecatorul Cristi Danilet, sambata, pe pagina sa de Facebook. (V.E.)

2 thoughts on “Judecatorul Cristi Danilet, atac dur la presedinta UNJR, Dana Girbovan! “Sa dezvaluie cine a mandatat-o sa mearga in Parlament”

  1. acest “vasilica”, zis judecator, nu stie ca asociatiile profesionale, sindicatele, etc., se inregistreaza la instante unde depun liste cu membri si statut de organizare si functionare….aceste date sunt de interes public si pot fi consultate de oricine doreste…pai fostul judecator CSM, ramas in aceasta functie, in ciuda votului de revocare dat de catre colegii de breasla( prin “lipirea cu superglue a basaului de fotoliu) nu cunoaste ca datele pe care le solicita, se gasesc, la liber, in curtea institutiei pe care o (de)serveste?…vai de capul nostru! inca un vasilica care nu gandeste ne “judeca” cauzele prin instante….

Leave a Reply