BREAKING NEWS! Panoul publicitar prin care timisorenii erau indemnati sa merga la referendum, pentru a-si salva copiii de cuplurile de gay, a fost dat jos de pe cladirea din Piata Victoriei    Premonitie hazardata a rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, cu ocazia deschiderii noului an universitar: pana in 2030, peste 80% dintre meserii vor disparea    Grupul de tigani care a agresat o asistenta medicala chiar in fata Spitalului Judetean din Timisara, inca neidentificat de lucratorii de Politie    Protest in fata Primariei Timisoara, chiar sub geamurile primatului Nicolae Robu, impotriva amplasarii pe locatia fostului liceu de arte a unui bloc turn cu 9 etaje     Jurnalistul Malin Bot, atacat dur de Catavencii, publicatie de satira intrata in corul de aplaudaci a lui Daddy prin consilierii Mircea Dinescu si Doru Buscu     Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca liberalii au luat decizia de a demara procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

#REZIST! Cat costa un croseu in fata lui Malin Bot? VEZI ce condamnare a primit smecherul cu BMW trimis in judecata pentru lovirea jurnalistului

Smecherul cu BMW care, in aprilie 2017, urma unei neintelegeri in trafic pe o strada din Bucuresti, l-a lovit cu pumnul in fata pe jurnalistul Malin Bot, va fi nevoit sa scoata din buzunar aproape 3.500 de lei, in caz contrar va fi trimis la inchisoare pentru nu mai putin de 300 de zile.

Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a pronuntat sentinta in dosarul in care agresorul jurnalistului, Secan Marius-Petronel, 25 de ani, din judetul Neamt, a fost trimis in judecata pentru amenintare, dupa ce a decis schimbarea incadrarii din amenintare in lovire sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice.

Astfel, judecatorul instantei de fond a decis condamnarea inculpatului la plata unei amenzi penale in cuantum de 3.450 de lei, totodata atragand atentia ca in caz de neexecutare cu rea-credinta a pedepsei amenzii, aceasta se va inlocui cu 310 zile de inchisoare.

De asemenea, s-a constatat incetarea de drept a masurii preventiva a controlului judiciar luata de judecatorul de drepturi si libertati in data de 27 aprilie. Desi, initial, Malin Bot a anuntat ca va solicita daune civile si intreaga suma pe care o va dispune instanta o va folosi pentru publicitate online, ca sa mediatizeze motivarea sentintei, ulterior a renuntat la pretentii.

Reamintim ca in data de 13.04.2017, in urma unei neintelegeri in trafic, Secan Marius-Petronel l-a lovit cu pumnul in fata pe jurnalist.

“Inculpatul a urmarit-o pe persoana vatamata cu autoturismul, a urcat cu acesta pe trotuar blocand persoana vatamata, dupa care a amenintat-o si lovit-o. In continuare, persoana vatamata a apelat SNAU 112, iar in momentul in care discuta cu operatorul a fost din nou lovita de catre inculpat”, a precizat procurorul Sorin Maciuc in rechizitoriul cauzei.

Sentinta Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti nu este definitiva, putand fi atacata cu apel. (G.I.)

3 Responses to #REZIST! Cat costa un croseu in fata lui Malin Bot? VEZI ce condamnare a primit smecherul cu BMW trimis in judecata pentru lovirea jurnalistului

 1. bond says:

  acum inteleg cum e cu justitia asta….daca-i dai una in bot lui Bot, platesti 3450 lei…dar daca esti prieten cu Bot si te cheama Sandy Matei, poti sa-i tragi un pumn cu boxul in ochi unui mosulica, platind doar o amenda de 10000 lei la jandarmi….concluzie: nu puneti botul….

  • bond says:

   scuze am gresit cu un zero…era vorba de 1000 lei

   • Admin says:

    Pai, nu e clar?
    Malin Bot si haita lui au tratament special si TOT EI SUNT NEMULTUMITI si vorbesc cacat despre jandarmi…

    Adevarata prostie a jandarmilor nu e ca “ii apara pe PSD-isti” ci ca ii trateaza special pe Bot si restul cacanarilor desi Bot si cacanarii lui se pisa mereu pe jandarmi si ii calomniaza…

    Iar oile din strada ii pupa in pula Pe bot si haita lui cu o libidosenie de nedescris…

    Haideti sa ne adunam impotriva prostie, zic:

    https://www.facebook.com/Luciferian001

Leave a Reply

%d bloggers like this: