Directorul Politiei Locale Timisoara, pericol public pentru fazanii din zona de vest! Prima vanatoare din acest an i-a adus in tolba sapte “trofee”

Recunoscut pe plan international ca fiind un tragator de elita, mai ales dupa ce a castigat un concurs oficial organizat in Macedonia, directorul executiv al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, nu se dezminte nici la proba extrem de dificila care este… vanatoarea de fazani. 


Maiestria colonelului a fost confirmata, zilele trecute, la prima iesire in teren viran din acest an.

Folosind o carabina foarte bine reglata si fiind intr-o stare zen specifica sarbatorilor de iarna, tintasul Dorel Cojan si-a umiliat, efectiv, colegii de grupa, toti cu cv-uri vanatoresti impresionante, impuscand nu mai putin de sapte pasari.

“Dupa o zi de vanatoare reusita, prada colonelului este de sase pufulici si un no name”, a declarat Dorel Cojan, in timp ce-si prezenta trofeele cu pene colorate.

O performanta care anunta un an profesional foarte bun pentru seful Politiei Locale Timisoara, insa foarte riscant si obositor pentru toti “fazanii” de pe strazile orasului de pe Bega. (G.I.)

8 thoughts on “Directorul Politiei Locale Timisoara, pericol public pentru fazanii din zona de vest! Prima vanatoare din acest an i-a adus in tolba sapte “trofee”

 1. Felicitari Impact Press pentru ca surprinde cu mult umor educativ evenimentele de importanta capitala din Timis. Ce retinem noi din aceasta senzationala stire? Faptul ca numarul fazanilor a scazut cu 7 bucati, iar cei din tramvaie sau alte locuri trebuie sa-si ia masuri de siguranta, sa-si schimbe macar penele 🙂

 2. un vanator adevarat, sunteti invidiosi!
  o sa vedeti voi cat de curand urecheatu v a prelua conducerea politiei locale
  Cojan e obosit si nu rezista la intrigiile lui urecheatu, il da jos repede din functie
  vorbim

 3. Orice vanator mai mult sau mai putin pregatit, realizeaza ca colonelul (cacofonie permisa in acest caz) a folosit un tertip vanatoresc neortodox, respectiv si-a luat sapca porocalie iar cand fazanii au venit ca sa se kce pe ea, i-a lovit frontal cu patul armei…. Acel ,,no – name,, va zic eu , este de fapt un papagal, pentru ca numai aceste doua specii sunt atrase de culoarea sepcii meseriasului…. Asa se face bai fratilor o analiza vanatoreasca la rece ….

 4. Domnul Colonel am o rugăminte din partea vânătorilor din județul Timiș . Nu comentez cât de bun trăgător sunteți sau dacă a-ți tras cu o micuța carabina sau nu . Dar la valoarea pe care o aveți sa veniți îmbrăcat in halul asta si încălțat cu adidași albi asta întrece orice regula de etica vânătorească . De fapt prin asta dovediți respectul pe care i-l aveți pentru acest hobby . Dacă nu va permiteți mergeți la Dechatlon si acolo cu bani putini va puteți îmbracă decent.
  Va mulțumim

 5. Bai vânătorii bănățeni, prostu’ satului, omu’ era după terminarea vanatorii, s a descaltat de cizme si si a luat incaltari curate! Adica daca era in cizme era mai suportabilă pentru voi fraierilor invidiosi performanța colonelului?? Bravo domnule Cojan, esti colonelul inimilor noastre!!

 6. Un mascarici ! Prostul pana nu-i fudul nu prost destul ! Asta nu are toate tiglele pe casa . Primul politist comunitar , primul vanator. L-ati facut de cacao cu articolul asta .

 7. Eheee, n’ ai înțeles nimic, esti un postac rătăcit sigur habar n ai nici de vanatoare si te ai gasit sa comentezi de tenișii colonelului! Sa ne traiti domnule colonel, viață lunga va dorim sa amendati toți frustrații de pe fb care înjură ca Vaida no name!!

Leave a Reply