EXPLOZIV! Jurnalistul Malin Bot, bagat cu forta in duba jandarmeriei, dupa ce a protestat zgomotos in fata sediului PSD din Bucuresti

Jurnalistul timisorean Malin Bot a fost din nou protagonistul unui incident zgomotos in din fata sediului PSD din Bucuresti, insa de aceasta data a fost imobilizat de jandarmi, bagat in duba si evacuat din locul protestului.


Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un “abuz”, si a rupt un semn de circulatie din fata portii dediului PSD, in incercarea de a se opune retinerii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat. 

Un alt protestatar s-a urcat intr-un copac, unde a stat cateva zeci de minute, ulterior fiind dat jos si condus la duba de jandarmi. Acesta a mers de bunavoie, nu a opus rezistenta ca Malin Bot, desi anterior a declarat ca plateste amenda pentru ca protesteaza din copac.

Acesta a avut un microfon cu statie la care a rostit diverse mesaje adresate lui Liviu Dragnea. Pe langa jurnalistul Malin Bot, jandarmii au mai ridicat alti doi protestatari, care pot fi sanctionati pentru tulburarea linistii si ordinii publice. De asemenea, jurnalistului din Timisoara i se poate imputa contravaloarea semnului de circulatie scos din pamant.

Aproximativ zece persoane s-au adunat, luni, cu pancarte in fata sediului PSD pentru a protesta impotriva lui Liviu Dragnea si a conducerii acestei formatiun, in timp ce inauntru se desfasoara sedinta CEx a PSD. (V.E.)

One thought on “EXPLOZIV! Jurnalistul Malin Bot, bagat cu forta in duba jandarmeriei, dupa ce a protestat zgomotos in fata sediului PSD din Bucuresti

  1. Jurnaliștii au o altă misiune nu sa se bata cu jandarmii! Mai mult în mandatele unui fost președinte, după declarația domniei sale, „nu sunt eu de vină că mă lingeau și Marian și Mălin Bot” Să fie oare același Mălin Bot? Constituția dă liber la două mandate, degeaba te bați pentru al treilea!

Leave a Reply