INCIDENT! Un jurnalist din Timisoara, facut knockout in parcarea unui bloc din Calea Girocului. Agresorul, nepotul unui VIP al orasului

Retras din presa intr-un domeniu mult mai bine platit, cel al proiectelor finantate din bani europeni, jurnalistul timisorean Sorin Lazar a fost victima unui incident violent, petrecut, zilele trecute, in curtea unui bloc din Calea Girocului.


In momentul in care a coborat din masina si a incercat sa-i explice unui tanar agitat, aflat la volanul unui bolid, ca are dreptul sa-si parcheze masina oriunde, pentru ca nu exista niciun loc rezervat, s-a trezit lovit cu un pumn in plina fata, care l-a facut knockout. In scandal a intervenit si fiul sau, care a incercat sa-si apere tatal si sa-l puna la punct pe agresor, insa a fost lovit si el tanarul turbulent.

Cazul a ajuns in atentia Sectiei 2 Politie, insa, paradoxal, reclamatia a fost depusa chiar de agresor, care s-a plans ca a fost batut de doi barbati.

“Situatia ar fi de tot rasul, daca nu ar fi de plans. Adica, si batut si acuzat de loviri sau alte violente. Am depus si noi o plangere penala impotriva agresorului, la care am atasat certificatele medico-legale. Iata la ce se poate ajunge din cauza disputelor privind locurile de parcare in acest oras”, ne-a declarat avocatul lui Sorin Lazar.

Ca o ironie a sortii, batausul nu ar fi altcineva decat nepotul directorului Operei Romane Timisoara, Corneliu Murgu, conducatorul auto care, nu demult, si-a “parcat” BMW-ul direct in zidul Operei Romane Timisoara… (V.E.)

UPDATE! Fosta prim-balerina a Operei Romane Timisoara, Rodica Murgu, ne-a transmis ca nepotul ei, Cristi Murgu, nu are nicio legatura cu directorul institutiei de cultura din Timisoara, Corneliu Murgu. Motiv pentru care ne asumam nefericita confuzie si facem cuvenita rectificare.

One thought on “INCIDENT! Un jurnalist din Timisoara, facut knockout in parcarea unui bloc din Calea Girocului. Agresorul, nepotul unui VIP al orasului

  1. Da’ cu bataia are legatura nepoțelul ?
    Puțin mai tare ca nu va auzim dna Murgu!
    Urat, f urât sa va fie rusine si dvs si nepotelului bătăusul de cartier!

Leave a Reply