#REZIST! Jurnalistul Malin Bot, atacat dur de presa din Teleorman. “Ma revolta Bot cu cersetoria! Pentru ca rezista, iata ca primeste si aur!”, este mesajul unei jurnaliste blonde din judetul lui Dragnea

Sustinerea materiala a protestatarului Malin Bot de catre sponsorii care se simt reprezentati de miscarea #rezist si de lupta impotriva ciumei rosii continua sa a starneasca revolta jurnalistilor de casa ai PSD.


Dupa Antena 3 si Romania TV, o alta unitate de presa a intrat in razboiul declaratiilor ce vizeaza discreditarea jurnalistului timisorean, de aceasta data fiind exploatate chiar excesele sale de sinceritate.

Mai exact, jurnalista Carmen Dumitrescu (foto), de la Liber in Teleorman, un ziar care, culmea, are ca slogan “Libertatea de a fi lider”, l-a atacat dur pe Malin Bot, spunand ca o revolta cersetoria protestatarului, vazut ca un impostor.

”Ce frumos!!! Dupa ce a primit laptop, aparat foto, haine, bani si alte chestii minunate pentru ca rezista, iata ca Malin primeste si aur! Nu e absolut fantastic?”, a scris pe facebook jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber in Teleorman. Jurnalista este si cea care a dezvaluit unele din afacerile pretins necurate ale liderului PSD Liviu Dragnea. Carmen Dumitrescu se pretinde ca este si ea o sustinatoare a miscarii #rezist.

”Vreau si eu, ce trebuie sa fac?”, a comentat un cititor postarea lui Carmen Dumitrescu. Raspunsul ei: “Iti dai demisia, plangi pe Facebook din mijlocul protestelor si succesul e garantat! Succes!”

„Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana! Atat despre Bot!”, a mai comentat Carmen Dumitrescu. “Nu vad de ce nu ne-am lua de toti impostorii… Eu aplic masura corectitudinii si lui Dragnea, si lui Bot. Nu cred ca il critic mai putin pe Dragnea, de cand ma revolta Bot cu cersetoria”, a mai scris ea.

Acest comentariu acid vine la doar cateva zile dupa ce Malin Bot a prezentat o insigna din aur cu mesajul #Rezist.

“Un cadou de la prietenii din Oradea, este din aur si o voi purta la toate emisiunile TV la care voi fi invitat. Este important sa prezint public, foarte transparent, tot ce primesc in calitatea mea de persoana publica, voce a protestelor civice. Pentru implicarea mea in protestele impotriva coruptiei primesc foarte multa sustinere din partea celor care sustin cauza noastra”, este excesul de sinceritate al lui Malin Bot care a prilejuit atacul ironic din Teleorman. (G.I.)

18 thoughts on “#REZIST! Jurnalistul Malin Bot, atacat dur de presa din Teleorman. “Ma revolta Bot cu cersetoria! Pentru ca rezista, iata ca primeste si aur!”, este mesajul unei jurnaliste blonde din judetul lui Dragnea

  1. Jurnaliști de casa ai PSD…liber in Teleorman??? Ești pe dinafara. Total! Cred ca mai simplu ar fi fost sa arunci un ochi le site și, cu siguranta, ai fi avut ta părere. Cât despre Bot și eu cred ca exagerează. Este obsesiv, frustrat, plin de ura. Nu așa se rezolva lucrurile urlând, jignind și instigand. Părerea mea…

  2. Urla de durere si de suferinta , urla fiindca ii pasa de tara in care traieste! si poate nu ai obsevat dar mereu se adreseaza cu oameni buni , oameneni coresti, cinstiti.

  3. Auzi bai, chioar-o(la propriu) vezi-ți de bârna aia cocoșată și de strabismul tău, ca ești atât de Proasta incat nici tu nu realizezi cât ești de Dobitoaca !!!
    Și-ncă una Românească: mai da-te-n morții ma-tii !!!

  4. Jurnalistul Malin Bot intelege sa-si faca meseria in mod corect , fara sa isi minta publicul. Nu mi se pare ca exagereaza cand spune oamenilor in fata ceea ce insasi legea a decis : inculpatului ii spune inculpat, condamnatului, condamnat. Adica spune lucrurilor pe nume ca fiecare sa isi stie lungul nasului. Si totusi, in fruntea tarii sunt fix astfel de oameni ! Din milioanele de romani, nu credeti ca este infiorator, ca tocmai astia sa iasa in fata ??? A propos, in curand o sa urlam toti !

  5. Esti patetica si tu sti bine asta. Te legi de amaratul asta ca primeste din simpatie niste maruntisuri de la cei care rezoneaza cu el, dar nu zici nimic de milioanele de euro sustrase de indivizi ca Dragnea. De nota ca esti platita sa faci propaganda celor car iti vor nimici viitorul.

  6. Chiar mă întrebam cum de rezistă sloganul ăsta (liber în Teleorman) pe chioșcuruile de presă din Alexandria. Cu toate că pare o insultă la adresa inteligenței electoratului veți vedea că nu-i așa. Acolo, în Teleorman semnificația cuvintelor este cu totul alta. Dincolo de regionalisme, care sunt numeroase și frumos însăilate de clasici, ”înfloriturile” patrimoniale se integrează firesc în Limba Română . Revenind totuși la insulta adusâ limbii naționale care nu este altceva decât Țara, se observă că patriotismul în Teleorman este cu totul și cu totul altul și înseamnă altceva. Acolo ”cine fură ăla e ” iar hoțul și gardiștii este jocul preferat, hoțul fiind un mic erou local. Vorba lui Alexandri care nu era din Teleorman săracul dar Vasilica aia blondă e: Păcat de dragostea noastră Că e lumea rea și hoață Îmblă-n față să ne-o scoață… Pe scurt, ce înseamnă de fapt să umbli liber într-o pădure nebună !? Este ca și cum ai umbla în curul gol pe lângă alea sculate și ai pretinde că nu există niciun risc. Adică ceea ce vedeți nu-i adevărat, nici cuvântul liber și nici inteligența electoratului pentru care scrijelește blonda asta care se consideră o ziarizdă din pădurea nebună dar momentan adormită rău.

  7. Ce să aștepți din Teleorman?Verticalitate?Mostre de gândire liberă și vie?Niciodată!

  8. V-ați întrebat vreodată ce exportă Teleormanul? Nu cred! Și oricum nu vă ajuta la nimic! Pentru că “nimic” exportă! Mult! D-aia sunt și așa de bogați! Dar știți ce are pe stoc (și-ar vinde la greu dac-ar fi cineva interesat)? Retardate blonde! Să vă dau exemple? PM, proasta lu’ dragnea, etc. A mai apărut una! Și de cine se leagă săraca asta?! De ardeleanul Malin Bot! Fă, ești proastă? Fă-ți rost de coceni că n-ai bani de hârtie igienică (găsești pe net ce-i aia)! Voi, de săraci și proști ce sunteți, economisiți bani din ajutoarele sociale, ștergându-vă unul pe altul în cur cu limba. Faceți și economie de mâncare (ca sunteți isteți voi, ăștia). Dacă s-ar întreba la un referendum dacă se dorește independența forțată a Teleormanului eu aș vota “pentru”! Să rămâneți voi acolo cu țăranii voștri, să fiți capabili să vă produceți un PIB decent, și după aia, eventual, să mai veniți în România! Așa că nu te mai băga tu în seamă pe lângă Malin Bot sărăntoaco! Ziaristă?! Care te iei de ziariști?! P…aș pe tine de zdreanță!

Leave a Reply