BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

EXPLOZIV! Exista un protocol secret de colaborare intre Curtea de Apel Timisoara si SRI Timis? “Solicit declasificarea acordului dintre judecatori si ofiterii de informatii”, anunta un justitiabil prejudiciat de aceasta colaborare

Scandalul protocoalelor secrete prin care SRI a transformat Justitia din Romania intr-un autentic camp tactic pentru ofiterii de informatii a cuprins, de astazi, si Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Biroul de Informare Publica si Relatii cu Mass-Media din cadrul CSM a dezvaluit ca, in 2012, sub mandatul presedintei Alina Ghica, institutia a semnat un protocol secret de colaborare cu SRI.

“Consiliul Superior al Magistraturii a incheiat, in anul 2012, un protocol institutional cu Serviciul Roman de Informatii. La solicitarea tuturor membrilor Consiliului, formulata de indata ce au luat cunostinta de existenta sa, Protocolul a fost denuntat in cursul lunii martie 2017, prin acordul partilor, iar cu privire la acesta a fost demarata procedura de declasificare”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

De altfel, la vremea respectiva, Alina Ghica si-a aratat disponibilitatea de a aservi institutia SRI inca de la depunerea candidaturii, cand a mentionat ca e timpul sa se inceapa comunicarea cu alte institutii.

“Obiectivele pe care vrem sa le promovam in ceea ce priveste CSM sunt comune. Independenta magistratilor trebuie sa fie dublata si de responsabilizarea acestora. Vrem sa promovam comunicarea publica a CSM si comunicarea cu celelalte institutii”, si-a anuntat judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti planul de deschidere catre serviciile secrete al celui mai inalt for de conducere a Justitiei din Romania.

Pornind de la aceasta informatie, care confirma statutul Justitiei de putere in stat subordonata SRI, un important om de afaceri din Timisoara, cu anumite conexiuni in lumea serviciilor de informatii, a anuntat ca va cere public declasificarea protocolului semnat de Curtea de Apel Timisoara cu SRI Timis.

“Dupa parafarea protocolului dintre CSM si SRI, din 2012, avem informatii ca toate curtile de apel din tara au fost obligate sa semneze astfel de protocoale secrete in teritoriu. Voi solicita, in baza Legii 544 de acces la informatiile de interes public, declasificarea protocolului de colaborare dintre judecatori si ofiterii de informatii de la Timisoara. Din cate stim, SRI Timis are acces la toate dosarele in care bugetele primariilor, ale institutiilor deconcentrate sau bugetul national sunt angajate in litigii comerciale sau de alta natura mai mari de 50.000 de euro”, ne-a dezvaluit omul de afaceri.

Acesta spune ca a ajuns la CEDO cu un litigiu in care trebuia sa fie despagubit de catre o institutie a statului cu peste 10 milioane de lei, in baza unei hotarari definitive si irevocabile, insa, in ultimul moment, Curtea de Apel Timisoara a admis o surprinzatoare contestatie in anulare… (G.I.)

2 Responses to EXPLOZIV! Exista un protocol secret de colaborare intre Curtea de Apel Timisoara si SRI Timis? “Solicit declasificarea acordului dintre judecatori si ofiterii de informatii”, anunta un justitiabil prejudiciat de aceasta colaborare

  1. Eusebiu says:

    sa-mi trag piticu’….asta nu seamana cu “statul paralel” despre care vorbea idiotul de dragnea?

  2. Ed says:

    ce poate face un om simplu incomod pt justie daca un ofiter sri la comanda unui judecator csm e eliminat? nu se va cerceta, nimeni nu va fi pedepsit!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: