In ce stare se afla victima accidentul rutier provocat de medicul Dorel Sandesc, la Giroc. Patroana hotelului Trio, supusa unei complicate interventii chirurgicale

Internata de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma cu trei zile, dupa accidentul rutier provocat de medicul Dorel Sandesc, pe o strada din Giroc, patroana hotelului Trio, Ofelia Marincu, pare sa-si revina la viata.


Efortul cadrelor medicale de la Clinica de Neurochirurgie, in special al neurochirurgului Horia Ples, care s-au aflat in permanenta la capataiul pacientei, au marit sansele de supravietuire ale femeii de afaceri din Giroc, care o buna perioada de timp s-a zbatut intre viata si moarte.

“Am discutat astazi cu sotul Ofeliei, care mi-a spus ca sunt sanse mari sa-si revina. Nu mai este in coma indusa, ca la inceput, a dat semne de viata, starea ei se imbunatateste de la zi la zi”, ne-a dezvaluit unul dintre prietenii familiei Marincu.

Speranta si increderea par sa-l cuprinda si pe fratele victimei, Petrica Petcu, politist examinator la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timis, disperat ca-si va pierde sora tocmai in urma unui accident de circulatie provocat de un conducator auto, caruia, poate, candva, tocmai el i-a dat carnetul.

“Am incercat sa stau de vorba cu el, sa-l mai incurajez, dar cand nu este la spital, la sora lui, este la biserica unde pune lumanari si se roaga. Unii care au fost la spital, sa fie alaturi de Ofelia Marincu, spun ca, si daca o sa scape cu viata, este posibil sa ramana cu sechele”, spune un alt prieten al familiei.

Reamintim ca, luni dupa-amiaza, in prima zi dupa Paste, Ofelia Marincu a suferit rani extrem de grave, mai ales in zona capului, dupa ce masina in care se afla, pe bancheta din spate, o Dacia Logan, a fost izbita violent, la intersectia strazilor Timis cu Dunarea, de autoturismul Jaguar condus cu viteza de medicul Dorel Sandesc, seful Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Timisoara.

Este posibil ca din cauza vegetatiei, fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii sa nu fi remarcat la timp indicatorul rutier care-l obliga sa cedeze trecerea. Politia Rutiera a intocmit un dosar penal pentru vatamare grava din culpa si urmeaza sa se dispuna masurile legale ce se impun. (M.I.)

3 thoughts on “In ce stare se afla victima accidentul rutier provocat de medicul Dorel Sandesc, la Giroc. Patroana hotelului Trio, supusa unei complicate interventii chirurgicale

  1. Da’ de ce nu scrieti dl Ilas ca Macu fratele Ofeliei l a amenintat cu pistolul pe Sandesc si a vrut sa traga , dar l au oprit rudele? Dl Macu cine v a dat dom le pistol, nu v a facut si un test psihologic? Dl Boia din Giroc, ce parere aveti ? A m uitat la Giroc regimul armelor e diferit, ca la Fedor cel prigonit prin vita de vie la Buzias, cand i a rupt cativa lastari la Seracin…

  2. …avînd personal un bolnav pe terapie intensiva, salonul patroanei de la Trio fiind lîngă salonul unde mergeam eu în vizita…..am rămas cu un gust amar cînd am realizat că salonul Doamnei Marincu era dotat și asistat preferențial, foarte tipic numai la VIP-uri, multă sănătate Doamnei…..dar în tot acest timp prin alte saloane pacienții erau egal cu zero, se murea pe bandă rulanta !!! Domn Dr. Dorel Săndesc, de teamă de a nu ajunge un CRIMINAL, ați pus toată secția ATI în alertă….asistentele și doctorii mai că nu lingeau sticla de la ușa salonului unde doamna se lupta cu viața !!!! Rușine Doctore, rușine….dacă fiecare pacient ar avea parte numai de 10% din atenția care a avut parte Doamna, fooooooarte mulți Romani ar mai fi avut parte de multe zile de viață !!!! zile furate de un sistem bolnav aflat în colaps…Doctori, care aleargă numai dupa interesele proprii…..pacienții murind cu zile. Rușineee !!!

Leave a Reply