Malin Bot acuza un protestatar #rezist din Timisoara, care a fost audiat la Politie, ca a intors armele si ataca miscarea din interior! “A facut o intelegere cu oamenii secretarei Carmen Dan?”

Unul dintre protestatarii #rezist din Timisoara, care a fost audiat la Politie intr-un dosar ce vizeaza infractiunea de instigare publica, respectiv incitarea la acte de violenta, a schimbat macazul cu 180 de grade si a inceput sa loveasca in miscarea de strada care lupta impotriva modificarilor legislative initiate de PSD.


Cel putin, asa sustine jurnalistul timisorean Malin Bot, unul dintre cei mai activi protestatari din gruparea #rezist.

“Razvan Codreanu a inceput sa submineze agresiv miscarea #rezist din interior, dupa ce a fost chemat la Politie pentru postarile in care incita la violenta. A facut o intelegere cu oamenii secretarei Carmen Dan? Te scapam de dosar, dar faci asta pentru noi… De la ingroparea dosarului penal al lui Codreanu, pagina Rezistenta Timisoara care este a lui a schimbat macazul si ataca din interior miscarea #rezist. De ce?”, este intrebarea care-l macina pe Malin Bot.

Reamintim ca, Inspectoratul Judetean de Politie Timis a demarat o serie de cercetari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, in doua dosare penale intocmite sub aspectul savarsirii infractiunii de instigare publica, fapta penala pedepsita cu pana la 3 ani de inchisoare.

Cercetarile au fost efectuate de catre subinspectorul Vasile Ana-Andrada, de la Serviciul de Investigatii Criminale, ca urmare a postarilor pe retelele de socializare a unor mesaje prin care cetatenii sunt indemnati la savarsirea de acte de violenta. (G.I.)

 

 

4 thoughts on “Malin Bot acuza un protestatar #rezist din Timisoara, care a fost audiat la Politie, ca a intors armele si ataca miscarea din interior! “A facut o intelegere cu oamenii secretarei Carmen Dan?”

  1. Ce sa-i ceri lui Malinel? El are impresia ca cei ce sunt impotriva lui (toti protestatarii inteligenti) sunt impotriva miscarii… Un om arogant care crede ca el reprezinta miscarea #rezist si miscarea #rezist il reprezinta pe el. De aia face turneu prin tara, fiind convins ca lumea iese in strada de dragul lui…

  2. mai Bot…esti mai prost decat permite legea…singurul care te mai sustine e Sandy-batausul de batrani….

  3. Credeam ca Malin ii un baiat fain , dar mi-am schimbat opinia …el fiind timisorean , acum il plimba prin tara dupa el pe unul cu sapca tricolora , omuletul jigneste Revolutia si Revolutionarii , cred ca de la Malin pleaca totul…Maline , cand vii in Timisoara va trebui sa dai niste explicatii …scapa de gunoiul ala cu sapca tricolora .

  4. Dl Mălin Bot este reşiţean, nu timişorean, fiul fostului actorului N. Bot de la Teatrul de Vest din municipiu.

Leave a Reply