ACCIDENT! Un microbuz care transporta 17 elevi si doi profesori, lovit de un TIR pe soseaua de centura a Lugojului, dupa ce soferul a incercat sa intoarca pe linie continua

Soferul unui microbuz care circula, miercuri dimineata, dinspre Timisoara spre Cluj-Napoca, transportand 17 elevi si doua cadre didactice, a provocat un grav accident de circulatie, care a pus in mare primejdie vietile pasagerilor.


In timp ce se afla pe soseaua de centura a municipiului Lugoj, acesta a incercat sa faca o manevra de intoarcere printr-un loc nepermis si fara sa se asigure, moment in care a fost surprins si izbit violent de un TIR, care circula regulamentar, dupa care a fost proiectat intr-un autoturism Renault.

In urma impactului, sapte copii si soferul autoturismului au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale, celelalte victime suferind rani minore sau atacuri de panica. Nu au existat persoane incarcerate.

La fata locului s-au deplasat, urgent, doua echipaje de Politie, dar si trei autosanitare SMURD, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare, o autospeciala de transport persoane si victime multiple, trei ambulante, un ofiter si 19 subofiteri de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis.

Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul, soferul microbuzului urmand sa raspunda penal pentru punerea in primejdie a vietilor pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic. (Mara Ion)

 

Leave a Reply