ACCIDENT! Echipaj de politie implicat intr-un accident rutier in centrul Timisoarei. Un pieton a fost lovit in timp ce traversa strada

Un echipaj de politie din Timisoara a fost implicat, miercuri dimineata, intr-un grav accident de circulatie.


O femeie aflata in apropierea statiei de tramvai, din Piata Maria, a incercat sa treaca strada in fuga pentru a prinde mijlocul de transport in comun, moment in care a fost surprinsa si lovita in plin de autospeciala Politiei.

Martorii spun ca victima a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului, insa nici politistii nu au redus viteza, pana la limita evitarii oricarui pericol, in zona trecerii de pietoni.

Femeia a suferit rani grave si a fost transportat de urgenta la spital pentru primirea de ingrijiri medicale.

Echipajul de politie implicat in accident a ramas la locul evenimentului pana la sosirea colegilor, care au efectuat masuratori si au demarat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs impactul. (Mara Ion)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

 

One thought on “ACCIDENT! Echipaj de politie implicat intr-un accident rutier in centrul Timisoarei. Un pieton a fost lovit in timp ce traversa strada

  1. Mai nea cornea, sa sti ca si circulatia tine tot de matale. Nu mai injura in sedinte, nu mai purta grija altora unde nu-i treaba matale si treci la lucruri concrete ( altele decat semnatul statului de plata) Ca sfat iti zic sa nu mai fi sfios. De nu te pricepi poti sa ma suni si te invat….sau apeleaza macar la nea mircea, nea gica sau nea nicu dunareanu, ca toti au excelat in domeniu.(n.r. – gluma camaradereasca)

Leave a Reply