SCANDAL! Ilie Nastase a fost incatusat si s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins beat la volan si a refuzat sa sufle in aparatul alcooltest

Ilie Nastase a ajuns la Politie, in aceasta noapte, dupa un scandal de proportii cu agenti aflati in filtru pe Soseaua Nordului, din Capitala, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si refuzul prelevarii de probe biologice.


“In jurul orei 4.45, pe Sos Nordului, zona ambasada Chinei, politistii Brigazii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 72 de ani. Intrucât acesta se afla intr-o vizibila stare de ebrietate, i s-a solicitat sa fie testat cu aparatul alcooltest, moment in care a devenit recalcitrant, a adresat injurii politistilor, motiv pentru care a fost incatusat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, informeaza Politia.

Potrivit politistilor, Ilie Nastase a refuzat sa-i fie recoltate probe biologice si  i-a fost deschis dosar penal. “Barbatul a refuzat sa-i fie recoltate mostre biologice si a fost condus la sediul Brigazii Rutiere unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare mostre biologice”, precizeaza Politia. (V.E.)

 

Leave a Reply