ATENTAT SAU CABLU DEFECT? Proprietara BMW-ului care a ars in Timis, internata in spital! “Nu pot sa trec peste soc. Am cosmaruri cu masina in flacari si silueta mea la volan!”

Fostul consilier judetean Georgeta Rus (foto) nu si-a revenit, inca, din socul pericolului prin care a trecut, in noaptea de luni spre marti, dupa ce limuzina sa de lux achizitionata in urma cu  cateva saptamani, un BMW X4, a fost distrusa intr-un incendiu.


Desi pompierii de la ISU Banat care au intervenit la fata locului au stabilit, cu certitudine, ca focul a izbucnit sub capota masinii, spontan, din cauza unui cablu electric defect, Georgeta Rus continua sa arate cu degetul spre un personaj misterios – posibil, tot medic, deoarece il acuza ca vrea sa-i ia pacientii – de la care ar fi primit nenumarate amenintari.

“Un atentat criminal odios, mafiot, care a pus in pericol viata mea si a copilului meu! 

Amandoi puteam sa murim in masina sau in flacari sau din proiectilele care au perforat poarta spre curtea si casa noastra!

Vreau doar ca anchetatorii sa isi faca datoria fara a se lasa influentati de nimeni. Si vreau ca cineva sa continuie investigatiile in cel mai cinstit mod, daca eu nu o sa mai fiu pe lume”, transmite dramatic fostul consilier judetean, de pe patul unui spital unde s-a internat in urma cu o zi.

“Se pare ca mi-e imposibil sa fac fata socului prin care am trecut. Am cosmaruri permanente cu masina in flacari si silueta mea la volan, printre flacari. De dimineata femeia de servici mi-a gasit catelusa moarta, cu spume la gura”, este ultimul mesaj postat pe Facebook de Georgeta Rus, o confesiune de suflet care contureaza ideea ca piromanul misterios nu se lasa si a trecut la pasul doi al atentatului criminal, si anume – otravirea catelului… (M.I.)

Leave a Reply