STATUL PARALEL! Traian Basescu il distruge pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. “Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea”

Fostul presedinte Traian Basescu a rabufnit, duminica, intr-o postare pe Facebook, dupa minciunile debitate de Liviu Dragnea la mitingul camasilor albe din PSD si face o serie de dezvaluiri adresate celor circa 100.000 de naivi adusi la Bucuresti “pe tabel de prezenta”.


In conditiile in care Dragnea l-a acuzat pe fostul sef al statului ca ar fi creatorul statului paralel, Traian Basescu s-a vazut nevoit sa spuna in ce relatii s-a aflat liderul PSD cu sefii institutiilor de forta din tara. Iata textul integral postata de Traian Basescu pe Facebook.

„Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins! Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea. La mitingul de sambata din Piata Victoriei, infiera cu manie proletara, in fata a cca 100.000 de naivi adusi „pe tabel de prezenta” din toata tara, „ statul paralel”.

Imbogatitul peste noapte din Teleorman a uitat sa le spuna naivilor din Piata Victoriei ca in perioada 2010 – 2014, de doua ori pe saptamana, se intalnea in vilele SRI, K2 si T14, cu exponentii „statului paralel”, Maior, Kovesi, Coldea, Ponta (alt caracter), Dancu, si puneau tara la cale legat de dosare si arestari, mai ales dupa mai 2012 cand Ponta (alt mare caracter ) a devenit premier.

Oare de ce nu o fi povestit Dragnea, naivilor din piata, cum ii mangaia ghipsul si ii oferea sorici de porc proaspat adus din Teleorman si parjolit la T14, Laurei Codruta Kovesi?

Oare cum ar fi primit naivii din piata vestea ca Dragnea a fost unul din sustinatorii doamnei Kovesi la nominalizarea ca Procuror Sef DNA a doamnei Kovesi in 2013. Dar despre sustinerea publica data renominalizarii doamnei Kovesi de catre Iohannis in 2016?

Sau poate naivii din piata ar fi vrut si ei un pahar cu vin rosu scump din sticlele pe care i le carai lui Coldea?

Si ce sa vezi? In epocalul discurs, tixit de perfidie si minciuna, lui Dragnea ii da prin cap sa spuna ca Basescu a creat „statul paralel”.

In regula, o sa fiu oricand de acord ca timp de 10 ani, unul din obiectivele mele a fost consolidarea institutiilor statului. Ca uneori aceste institutii au facut abuzuri grave, pentru care procurori si judecatori trebuie sa raspunda, iarasi sunt de acord. Ca trebuiesc modificate legi pentru ca abuzurile sa nu mai fie posibile, este un alt lucru pe care il sustin.

Dar daca eu am creat „statul paralel” pe care Dragnea vrea sa-l distruga sau sa-l supuna, este cert ca tot Dragnea este cel care a lins cu sarg pe toti sefii institutiilor „statului paralel” pe care azi ii acuza.

Concluzie despre „statul paralel”? Eu l-am facut iar Dragnea l-a lins.

PS – sintagma „stat paralel” nu are nici o acoperire in realitate. Este vorba insa despre procurori, judecatori, sefi ai unor institutii de forta, protocoale secrete, dosare penale selective etc, iar aici este vorba despre calitatea unor oameni care trebuie sa raspunda in fata legii pentru abuzurile lor si nu despre institutii, care, incontinuare trebuiesc consolidate si nu distruse”. (I.P.)

Sursa foto: B1TV

One thought on “STATUL PARALEL! Traian Basescu il distruge pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. “Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea”

  1. base…lasa-ne! dupa ce ai distrus tara mai ai un tupeu de orangutan ametit cu wiskey sa ne spui ce bine ne-ai facut! Ordinarule!

Leave a Reply