Exatlon la Jandarmeria Timisoara! Militarii si-au testat forta, viteza, indemanarea si rezistenta in cadrul primei editii a Cupei “Gladiatorii albastri”

Sediul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara a gazduit, astazi, festivitatea de premiere a castigatorilor primei editii a Cupei „Gladiatorii albastri”.


Competitia s-a desfasurat pe echipe constituite din jandarmi ai Gruparii Mobile Timisoara si a constat in parcurgerea unui circuit militar de forta, viteza, indemanare si rezistenta.

Organizarea activitatilor in cadrul competitiei si, de asemenea, premierea castigatorilor a fost posibila prin implicarea Asociatiei sportive „Gladiatorii albastri” ai carei membri sunt jandarmi.

Pe primele locuri ale podiumului s-au situat, in ordine, echipele Detasamentelor de jandarmi 1, 2 si 3, iar premiile acordate au constat in echipament sportiv.

Trofeul castigat de echipa clasata pe primul loc, Cupa „Gladiatorii albastri”, a fost slefuit in lemn masiv de plutonierul adjutant Zoltan Franzen, artist in prelucrarea lemnului.

Pentru perioada urmatoare, Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara intentioneaza sa organizeze competitia la nivel zonal, intre unitatile de jandarmi. (I.P.)

 

Leave a Reply