BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

SOCANT! Magazin din Timis falimentat de inspectorii Antifrauda, dupa ce au aplicat o amenda de 100.000 de lei. VEZI motivul incredibil al sanctiunii

Doi inspectori de la Serviciul de control 8 Antifrauda Deva au decis sa puna lacatul pe portile singurului butic din satul Seceani, judetul Timis, pentru un motiv absolut halucinant.

Veniti intr-un control inopinat la DVD Mirela Market, in zorile zilei de 25 mai 2018, Darian Barbalata si Marius Setel tocmai aplicasera trei avertismente, in momentul in care, cotrobaind prin magazia punctului alimentar, au descoperit un bidon cu tuica.

“Se confisca cantitatea de 6 litri de lichid cu caracteristici asemanatoare bauturii alcoolice de tip palinca. Se dispune suspendarea activitatii de comercializare a produselor accizabile pe o perioada de o luna de zile de la data comunicarii”, au mentionat rapid in procesul verbal nr. 0123070, dupa ce au facut o degustare, consemnand si aplicarea unei sanctiuni contraventionale: se amendeaza cu 100.000 de lei.

In zadar a incercat administratorul Mirela Pop sa explice ca tuica ii apartine sotului ei, ca depozitul buticului e un soi de camara a casei de locuit, unde se desfasoara activitatea de comert, ca inspectorii antifrauda au fost de neclintit. Mai mult, pe acelasi proces verbal, au mentionat ca intreprinzatorii pot sa achite, in 48 de ore, jumatate din minimul amenzii de… 10.000 de lei.

Pentru a putea sa-si desfasoare activitatea in continuare, patronii DVD Mirela Market au acceptat sa achite 5.000 de lei si au trimis chitanta la Deva.

Dupa expirarea termenului de contestatie, au fost contactati de Darian Barbalata, inspector intrat in sistem in 2014, pentru a le aduce la cunostinta ca mai au de achitat inca 95.000 de lei.

“Seceani este un sat aproape depopulat, vanzarile sunt foarte slabe. Cred ca 100.000 de lei nu e cifra de afaceri totala de cand am deschis magazinul, de unde sa platim atat? Cred ca vom merge in audienta la sediul ANAF de la Deva, iar daca nu gasim intelegere, le vom lasa cheile de la magazin. Nu este posibil sa fim tratati ca si fabricanti de alcool, ca si cum am fost prinsi cu o distilerie ilegala, in conditiile in care bidonul cu tuica era al familiei noastre, pentru uz propriu. Este un abuz de putere al inspectorilor care, nu numai ca ne falimenteaza, dar va trebui sa ne vindem si casa pentru a achita amenda”, spune Mirela Pop. Paradoxal, pentru a se asigura ca amenda va fi platita, inspectorii ANAF au si pus sechestru pe casa intreprinzatorilor… (G.I.)

One Response to SOCANT! Magazin din Timis falimentat de inspectorii Antifrauda, dupa ce au aplicat o amenda de 100.000 de lei. VEZI motivul incredibil al sanctiunii

  1. Bogdan says:

    Se instaureaza Dictatura Comunista…multumiri din inima Partidului Stat numit PSDragnea….

Leave a Reply

%d bloggers like this: