BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

SOCANT! Magazin din Timis falimentat de inspectorii Antifrauda, dupa ce au aplicat o amenda de 100.000 de lei. VEZI motivul incredibil al sanctiunii

Doi inspectori de la Serviciul de control 8 Antifrauda Deva au decis sa puna lacatul pe portile singurului butic din satul Seceani, judetul Timis, pentru un motiv absolut halucinant.

Veniti intr-un control inopinat la DVD Mirela Market, in zorile zilei de 25 mai 2018, Darian Barbalata si Marius Setel tocmai aplicasera trei avertismente, in momentul in care, cotrobaind prin magazia punctului alimentar, au descoperit un bidon cu tuica.

“Se confisca cantitatea de 6 litri de lichid cu caracteristici asemanatoare bauturii alcoolice de tip palinca. Se dispune suspendarea activitatii de comercializare a produselor accizabile pe o perioada de o luna de zile de la data comunicarii”, au mentionat rapid in procesul verbal nr. 0123070, dupa ce au facut o degustare, consemnand si aplicarea unei sanctiuni contraventionale: se amendeaza cu 100.000 de lei.

In zadar a incercat administratorul Mirela Pop sa explice ca tuica ii apartine sotului ei, ca depozitul buticului e un soi de camara a casei de locuit, unde se desfasoara activitatea de comert, ca inspectorii antifrauda au fost de neclintit. Mai mult, pe acelasi proces verbal, au mentionat ca intreprinzatorii pot sa achite, in 48 de ore, jumatate din minimul amenzii de… 10.000 de lei.

Pentru a putea sa-si desfasoare activitatea in continuare, patronii DVD Mirela Market au acceptat sa achite 5.000 de lei si au trimis chitanta la Deva.

Dupa expirarea termenului de contestatie, au fost contactati de Darian Barbalata, inspector intrat in sistem in 2014, pentru a le aduce la cunostinta ca mai au de achitat inca 95.000 de lei.

“Seceani este un sat aproape depopulat, vanzarile sunt foarte slabe. Cred ca 100.000 de lei nu e cifra de afaceri totala de cand am deschis magazinul, de unde sa platim atat? Cred ca vom merge in audienta la sediul ANAF de la Deva, iar daca nu gasim intelegere, le vom lasa cheile de la magazin. Nu este posibil sa fim tratati ca si fabricanti de alcool, ca si cum am fost prinsi cu o distilerie ilegala, in conditiile in care bidonul cu tuica era al familiei noastre, pentru uz propriu. Este un abuz de putere al inspectorilor care, nu numai ca ne falimenteaza, dar va trebui sa ne vindem si casa pentru a achita amenda”, spune Mirela Pop. Paradoxal, pentru a se asigura ca amenda va fi platita, inspectorii ANAF au si pus sechestru pe casa intreprinzatorilor… (G.I.)

One Response to SOCANT! Magazin din Timis falimentat de inspectorii Antifrauda, dupa ce au aplicat o amenda de 100.000 de lei. VEZI motivul incredibil al sanctiunii

  1. Bogdan says:

    Se instaureaza Dictatura Comunista…multumiri din inima Partidului Stat numit PSDragnea….

Leave a Reply

%d bloggers like this: