INCREDIBIL! O socioloaga din Cluj-Napoca a fost retinuta de politie, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un minor in varsta de 11 ani

O femeie in varsta de 35 de ani, sociolog la un centru social din Cluj-Napoca, a fost retinuta de politisti, sub acuzatia ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un minor de 11 ani.


Intalnirile erotice s-ar fi consumat comuna Aiton, din Cluj, iar familia baiatului a aflat si a vrut sa puna capat relatiei, pe motiv ca ”se fac de rusine in sat”.

Surse apropiate anchetei sustin ca localnicii i-au vazut pe cei doi sarutandu-se, iar un alt minor, audiat in prezenta parintilor, sustine ca i-a vazut pe cei doi intretinand relatii sexuale.

De altfel, acesta ar fi incercat sa experimenteze cu o colega de scoala miscarile vazute la femeia dezinhibata, relateaza ziardecluj.ro. Audiat, la randul lui, minorul implicat in aceasta relatie, a povestit unui psiholog despre cum se intalnea in diferite locatii cu Maria Moldovan si cum femeia initia raporturile sexuale

„Politistii Sectiei 9 Rurala Turda s-au autosesizat cu privire la faptul ca o femeie, in varsta de 35 de ani, din comuna Aiton, judetul Cluj a intretinut raporturi sexuale, pe o perioada de timp, cu un copil din localitate, in varsta de 11 ani. Femeia a fost retinuta de catre politisti pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de retinere va fi prezentata in fata unui judecator de drepturi si libertati, in vederea dispunerii unor masuri preventive”, arata IPJ Cluj.

Maria Moldovan, femeia acuzata de intretinerea relatiilor sexuale cu un minor, a fost retinuta pentru 24 de ore, iar vineri va fi dusa in fata unui judecator pentru emiterea mandatului de arestare. (V.E.)

Sursa foto: ziardecluj.ro

 

 

Leave a Reply