BREAKING NEWS! La noua tragere la sorti a Completurilor de 5 de la Inalta Curte de Casatie si Justiei, dosarul lui Liviu Dragnea a "picat" pe completul din care face parte si judecatorul Ionut Matei, cel care i-a condamnat pe Adrian Nastase si Elena Udrea     Agresorii care l-au bagat in spital pe seful Postului de Politie Checea, agentul sef principal Iosif Miatov, au fost arestati preventiv pe cate 30 de zile     Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat ca, la ora actuala, in Timis sunt disponibile peste 1000 de locuri de munca, iar rata somajului este de 0,80 la suta    Procesul dintre Malin Bot si Jandarmeria Romana poate crea un precedent istoric, dupa ce instanta a decis ca termenii "sluga" sau "infractor" nu pot fi ofensatori pentru autoritatile statului    Directorul Editurii „Victor Babeș a UMF Timisoara, prof. dr. Dan V. Poenaru, a elogiat activitatea fostelor jurnaliste Katalin Luzan si Diana Mihai, prin mainile carora trec toate volumele publicate     Societatea de Transport Public Timisoara pune la dispozitia calatorilor, gratuit, in perioada 15-26 decembrie, "Tramvaiul lui Mos Craciun", care va circula pe traseul istoric al liniei 6

EXPLOZIV! Un fost agent de la Politia Rutiera Timisoara demasca mafia transportatorilor si a politistilor camionagii. “Din cauza panzei de paianjen si a sistemului de relatii, nu am curaj sa vorbesc!”

Acuzatiile Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT) la adresa unui agent de Politie Rutiera din Timisoara, care ar face tot posibilul pentru a elimina din piata o firma concurenta cu a sotiei sau a cumnatei lui, au deschis Cutia Pandorei intr-o afacere subterana despre care, pana in prezent, s-a discutat foarte putin.

Biroul de Control Intern din cadrul IPJ Timis a demarat o ancheta de proportii, au fost chemati la audieri diversi transportatori din oras care au fost hartuiti de politisti pe soselele Timisului, iar perspectiva ca agentul de politie Alex Spatar sa fie sanctionat, l-a determinat pe un fost agent de la Politia Rutiera sa-i sara in aparare si sa faca dezvaluiri de o gravitate fara precedent.

Practic, este devoalata mafia transporturilor din Timisoara, iar informatiile primite de Impact Press sunt cu atat mai pretioase, cu cat vin de la o persoana din interiorul sistemului. Redam, mai jos, declaratia incendiara a politistului pensionar.

“Nu Alex Spatar este regele soselelor, de cativa ani este POLITIA LOCALA. Agentii de acolo primesc, lunar, chesh-ul de la diferiti transportatori, pentru protectia transportului pe accesul interzis, adica peste tonaj in Timisoara; daca va uitati cum circula Rabele care cara moloz, balastru, nisip, sort, etc. si multe firme ce au diferite contracte pe Timisoara. Primaria Timisoara, pentru accesul peste tonaj, cere o taxa de 200 lei si te plimba cu actele dintru loc in altul ca sa obti o autorizatie de acces peste tonajul de 5 tone.

Iar agentii de la Locala ii sanctioneaza doar pe aceia care nu sunt cunoscuti de ei si pe cei in tranzit, iar de foarte multe ori cei in tranzit intra pe accesul interxis din cauza Gps-ului, pe care Primaria nu il actualizeaza, iar Locala strange bani la bugetul Primariei. Si sunt multe, chiar foarte multe spete care chiar nu le vede nimeni.

Politia Rutiera Romana se ocupa de radar si accidente, in ultimi ani, doar atat. In rest orasul este doar a Localilor, dar mai stau la panda sectiile de politie, facand circulatie si atat. Prevenire nu face nimeni, decat cei cu radarul, adica Politia Rutiera Romana.

Din partea Politiei Romane, Alex Spatar este mic fata de ce a facut si face alt politist, care chiar este spaima transportatorilor cu bascule. Se afla la Autostrada, dar lucreaza si pe langa autostrada, adica opreste pe langa autostrada.

Dupa parerea mea, Alex Spatar este cel mai cuminte, comparativ cu altii, care chiar au prins cheag si sunt, intr-adevar, regii soselelor.

Dar ma rog, nu aveati cum sa stiti, fiindca din cauza panzei de paianjen si a sistemului de relatii din Timisoara, nici eu nu am curajul sa vorbesc.

Iar Alex Spatar, nu vreau sa-l apar, dar este mic si marunt, chiar nesemnificativ, fata de ce mafie este si cum se dau taxele de protectie, la persoane importante si cu functii, care au firme puternice. Sunt altii in fata, care au contracte cu statul si cu Primaria.

Lucrurile adevarate nu le vede nimeni, iar Alex Spatar este unul mic, chiar foarte mic si necalculat, care din cauza mafiei nu poate sa se ridice si de aceea o fi insistat la careva.

Eu stiu multe dar nu vreau sa vorbesc, plus ca 5 ani nu am voie sa spun nimic din sistemul in care am fost, asa prevede legea. Daca ar fi cineva interesat sa distruga acesta mafie, ar fi bine, dar atunci ar lovi in persoane importante”. (G.I.)

 

5 Responses to EXPLOZIV! Un fost agent de la Politia Rutiera Timisoara demasca mafia transportatorilor si a politistilor camionagii. “Din cauza panzei de paianjen si a sistemului de relatii, nu am curaj sa vorbesc!”

  1. Daniel says:

    Mai lasatil pe Spatar asta ca ne-am saturat de 2 luni tot scrieti de el nici nu are legatura scoaterea de pe piata are un cancer de volvo cu o bascula .

  2. Transport says:

    La politia de autostrada are masina Merfu un man portocaliu cara cereale si Enca Adi care are un volvo galben si cara agregate de balastiera

  3. Cred ca fostul agent de la poliția rutieră poate spune mai multe, chiar sub protecția anonimatului, cu subiect si predicat. Asa, sunt vorbe in vânt.

  4. Seba says:

    Polițiștii de la autoatrada din Arad au camioane la Timisoara Merfu are un man portocaliu cara cereale si Enca are un volvo galben cara agregate sefii lor nu au dar au foarte multi prieteni cu bascule

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired.
%d bloggers like this: