BREAKING NEWS! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis si Arad, dar si la "dealerii" din judetul Suceava, declansate de politistii din cadrul IPJ Timis    Primarul Timisoarei se plange ca, desi nu a facut nimic ilegal si isi da "viata pentru public", este improscat cu noroi de catre o parte a mass-media    Pompierii de la ISU Banat au aplicat, de la inceputul lunii, amenzi in valoare de 84.100 lei patronilor de bazare situate pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din Timisoara    Firma Super Construct va incepe lucrari in valoare de 3,5 milioane de euro la Drumul Boilor, care leaga Timisoara de Mosnita, urmand sa semneze contractul de executie cu Primaria Timisoara     Nu mai putin de 22 de elevi din Timis, cei mai multi de la "Moisil", Generala 24, Loga si Colegiul Banatean, au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala    Liderul PNL, Ludovic Orban se opune numirii Renatei Weber in functia de Avocat al Poporului: "Este un om care a exportat traseismul politic la nivel european"

Unul dintre politistii camionagii din cadrul IPJ Timis, sanctionat disciplinar pe linie de serviciu si trimis in fata procurorilor

Apar primele rezultate ale verificarilor dispuse de inspectorul sef al Politiei Timis, comisarul sef Alin Petecel, in cazul politistilor care detin camioane pe firmele rudelor si hartuiesc companiile de transport pentru a obtine comenzi.

Astfel, una dintre plangerile adresate Directiei Generale Anticoruptie (DGA), in care se reclama comportamentul abuziv al agentului Alex Spatar, de la Politia Rutiera, a fost declarata de competenta procurorilor.

“Va facem cunoscut ca aceasta a fost inregistrata in evidenta lucrarilor penale a S.J.A. Timis cu nr. P/2703427/20.06.2018 si, in temeiul art. 34 alin. (1), litera a) si art. 56, alin. (3), lit. b) si alin. 6) din Codul de procedura penala, a fost inaintata spre competenta solutionare Parchetului de pe langa Tribunalul Timis”, l-a instiintat sefa DGA Timis, cms. sef Mihaela Scornea, pe reclamantul Andrei Haibach.

De asemenea, in urma verificarilor, Biroul de Control Intern din cadrul IPJ Timis a anuntat sanctionarea disciplinara a politistului in cauza.

“Va facem cunoscut ca aspectele sesizate de dumneavoastra au facut obiectul unor verificari in urma carora au fost dispuse masuri de natura disciplinara fata de agentul la care faceti referire. (…) Cu privire la aspectele referitoare la posibile infractiuni comise de agentul de politie, acestea vor fi verificate in cadrul dosarului penal 5979/P/2018 constituit ca urmare a sesizarii inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara”, se mentioneaza intr-o adresa semnata de seful Biroului de Control Intern, cms. sef Artur Vadrari, si inspectorul sef Alin Petecel. (G.I.)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

8 Responses to Unul dintre politistii camionagii din cadrul IPJ Timis, sanctionat disciplinar pe linie de serviciu si trimis in fata procurorilor

 1. Xeros says:

  Dle PETECEL, fără milă! Tăiați în carne vie, nu este posibil ca imaginea impecabilă pe care dvoastră, împreună cu echipa managerială, ați făurit-o acestei instituții să fie pătată de astfel de greșeli!
  Da lu dl SPĂTAR CAIUS, fratele sancționatului disciplinar, de ce i-ați încetat împuternicirea? Ați primit vreun telefon sau este vorba de o marjă de câteva funcții de conducere pentru zile negre?
  Hai că v-am lăsat, vă pup, știu că aveți treabă!

 2. Lex says:

  Este inadmisibil ca o persoana cu doua condamnari penale (administratorul firmei Haibach) sa pateze imaginea politiei, nu se sesizeaza nici macar o autoritate? Am ajuns in tara asta sa dicteze toti infractorii! Il cunosc prea bine pe Alex si stiu ca e devotat meseriei, iar toate aceste plangeri sunt unele mincinoase doar ptr a nu mai incurca afacerile murdare si spagile unor oameni fara coloana vertebrala

  • Lex 2 says:

   Eu il cunosc pe Haibach Andrei. Nu are cazier. Mintiti de ingheata apele…Omul nu a patat nici o imagine a Politiei, a reclamat faptul ca a fost hartuit zi si noapte de agentul Spatar. Ar trebui sa lasati instantele sa-si spuna cuvantul, inainte sa aruncati cu noroi. Ar mai trebui ca politistii care au afceri in transporturi, taximetrie, scoli de formare profesionala in transporturi, sa-si inceteze activitatea la Rutiera sau macar sa-si ceara transferul la alte brigazi. e nevoie de oameni la Omoruri, Crima Organizata, etc. Problema e ca acolo suspectii nu stau ca oile, sa astepte sa le intocmeasca alde Spatar procese verbale.

  • DGA o sa te ia Medelin says:

   Medelin, e adevarat ca Hagiu te a făcut un nenorocit jegos si ti a zis ca nu te lasă pana nu te vede in lanțuri? Ai avut tupeu sa l suni sa ce? Hai pune inregistrarea sa ne amuzam cum te a făcut muci la telefon:) mi a placut faza ca tu combati concurenta neloiala si esti si mare profesor de legislatie, bre cum se face ca ai fost sancționat disciplinar dacă esti nevinovat? Hm ?

 3. Lex 2 says:

  Haibach nu are cazier. Cine este “imaginea politiei”, Spatar, Merfu, Bledea?

 4. Gica says:

  Haibach Andrei nu are cazier. Cine este “imaginea politiei”? Spatar, Merfu, Bledea? Chiar prezenta lor in randurile politistilor reprezinta o pata pe imaginea institutiei. Ar trebui sa fii transportator in Timis, ca sa poti intelege…

 5. BOSS says:

  Cand incurci combinatiile se incearca denigrarea politistului , incercarea de a il intimida prin diferite plangeri nefondate. Felicitari Alex! Continua activitatiile pentru ca vei vedea ca nu esti singur. Felicitari si pentru activitatea fratelui tau Caius care a demonstrat desi nu mai era nevoie ca este un manager extraordinar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: