ODA VIOLENTEI! O judecatoare sare in apararea jandarmilor batausi din Piata Victoriei si spune ca folosirea violentei a fost justificata

Parchetul Militar a inregistrat, pana duminica, la ora 16, nu mai putin de 19 plangeri penale in care se reclama violentele jandarmilor, care au fost depuse de catre protestatarii prezenti la mitingul, de vineri, din Piata Victoriei.


Procurorii militari fac apel la participantii la protestul, de vineri seara, care au fost raniti sau care pot oferi informatii relevante pentru ancheta, sa se prezinte la Parchetul Militar din Capitala.

Totusi, in ciuda plangerilor penale in care se reclama purtarea abuziva a jandarmilor, judecatoarea Adina Daria Lupea, de la Sectia penala a Curtii de Apel Cluj, considera ca interventia violenta, disproportionata, a fortelor de ordine a fost justificata.

“Nu va mai obositi sa ma convingeti. Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria. A fost absolut justificat răspunsul lor. Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violenta. Nu ai cum.sa raspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Cata vreme vorbim de proteste violente nu va asteptati la baloane de sapun. Azi (sambata n.n.) arata protestul mai normal. Asa se poate discuta. Toti cei care aveti un cui impotriva jandarmilor de ieri, va rog sa parasiti singuri lista mea. M-am saturat sa tot fac curatenii”, scrie judecătoarea, pe Facebook. (G.I.)

4 thoughts on “ODA VIOLENTEI! O judecatoare sare in apararea jandarmilor batausi din Piata Victoriei si spune ca folosirea violentei a fost justificata

  1. Sunt fost profesor de fizica din Timisoara si vreau sa salut atitudinea doamnei judecator. In ceea ce ma priveste si eu sunt impotriva pinguinilor care au manifestat violent in Piata Victoriei. Cunosc vreo doi dintre ei si stiu ca niciunul nu a participat la vot cand partidul de guvernamant a fost ales. Dovada ca nu au nici stampila pe cartea de identitate. Asta i-a invatat occidentul? Asta e democratia ? Sa nu participi la vot dar sa iesi apoi in strada ?
    Vor sa schimbe ceva dar nu stiu cu ce. O armata de soferi, constructori si batante, au venit sa schimbe Romania, dupa care ei se intorc in tarile lor….dar pe noi ne-au intrebat ceva?
    Jandarmeria este o institutie de forta si asa trebuie sa ramana . Din acest motiv nu sunt angajate balerinele in aceasta institutie. In concluzie, consider ca bastonarea pinguinilor a fost justificata si urez insanatosire grabnica jandarmilor raniti !

  2. ASta ar fi trebuit sa fie aici in Piata si sa i se aplice si ei acelasi tratament de catre jandarmi,fara ca ea sa faca vreun act de violenta.

  3. “vrem o tara ca afara” scandam noi romanii de vreo 30 de ani…pai bine fratilor, vrem sa-i taxam pe politicieni pentru ca incalca legea dar ne place sa mergem la mitinguri neautorizate si ilegale…de aici ar trebui inceputa discutia! de ce nimeni nu-si asuma organizarea lor? poate va uitati pe youtube ce se intampla afara (Germania, Franta, Italia, SUA etc) la manifestatiile ilegale…fortele de ordine folosesc la greu gazele, tunurile cu apa si bastoanele…si nimeni nu se indigneaza ca la noi

Leave a Reply