BREAKING NEWS! Politistii din Timisoara au demarat cercetarile intr-un caz atipic de furt, in care sunt implicati doi tineri, posibil sot si sotie, care intra in casele "victimelor" ca reprezentanti ai unei firme de curatenie    Politia Locala Timisoara a aplicat, luna trecuta, peste 2.200 de amenzi soferilor care au parcat ilegal pe strazile orasului, dar au ridicat si 133 de masini lasate pe pistele de biciclete sau in statiile STPT    Trei tineri drogati, care injurau trecatorii, in Piata Victoriei, din Timisoara, amendati de politistii locali    Clanul Carpaci, din Timisoara, a scos la vanzare un imobil aflat in patrimoniul cultural al orasului, compus din 7 apartamente si alte spatii cu alta destinatie, la pretul de 255.000 de euro    Autoritatile turistice din Zrenjanin au promovat la Timisoara un eveniment care va avea loc, in perioada 26 august - 1 septembrie, in tara vecina: Zilele Berii, unde va putea fi vazuta "la lucru" si celebra Lepa Brena    Gheorghe Lapadat, directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, din nou la Timisoara, la un eveniment organizat de Camera de Comert, pentru promovarea facilitatilor ce pot fi accesate de intreprinzatori

APEL ! Presedinta Tribunalului Timis le cere judecatorilor sa opreasca abuzurile sistemului. „Altfel, vom ajunge sa fim scuipati si nimeni nu va sari in apararea noastra”

Presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu revine cu o noua postare pe retelele de socializare, in care indeamna magistratii sa fie solidari cu colegii lor independenti si incomozi, care s-au trezit cu dosare penale la DNA.

„Nu avem dreptul sa stam nepasatori in fata celor 300 de dosare, asa cum nu avem dreptul sa ne prefacem ca tot ce se spune este o inventie”, atrage atentia Adriana Stoicescu.

Altfel, abuzurile sistemului, care distrug vieti, vor continua nestingherite, pana cand magistratii vor fi umiliti pe strada si nimeni nu va sari in apararea lor. Publicam textul postat de Adriana Stoicescu pe Facebook.

„O justitie cu adevarat mareata este aceea care isi recunoaste greselile.

Daca vom rata si acest moment, vom ramane la stadiul in care legile sunt facute pentru o justitie selectiva.

Daca vom rata si acest moment, vom vorbi despre abuzuri si vieti distruse pana cand vom fi scuipati pe strada si nimeni, dar absolut nimeni nu va sari in apararea noastra.

Daca vom ramane tacuti, ascunsi in birouri, daca vom intoarce capul in alta parte, la fel ca pana acum, vom asista neputinciosi la parada dosarelor penale pe numele magistratilor cu adevarat independenti si incomozi, intocmite pe genunchi, la plangerea vreunui detinut, suparat ca a fost trimis dupa gratii.

Nu avem dreptul sa stam nepasatori in fata celor 300 de dosare, asa cum nu avem dreptul sa ne prefacem ca tot ce se spune este o inventie, menita sa ne discrediteze.

Coruptia nu o putem opri prin abuzuri; in acest mod dovedim ca nu suntem departe de ei…

Cand un procuror cu o cariera de 30 de ani este tratat 4 ani ca un potential infractor si nimeni nu spune nimic, inseamna ca ne meritam soarta.

Si le transmitem marilor corupti ai patriei ca noi dormim, iar ei pot fura linistiti”. (V.E.)

 

2 Responses to APEL ! Presedinta Tribunalului Timis le cere judecatorilor sa opreasca abuzurile sistemului. „Altfel, vom ajunge sa fim scuipati si nimeni nu va sari in apararea noastra”

  1. Victima sistemului says:

    Bravo d-na presedinta.Voi magistratii sunteti foarte importanti.Ceilalti da-i incolo de pigmei , oameni inferiori care nu merita o atentie deosebita si fata de care ati fost indiferenta când erati prietena DNA si când ati arestat pe banda rulanta oameni nevinovati , fara a citi dosarul in totalitate , numai pentru a intra in gratiile DNA.Sunteti o persoana falsa cu doua fete , sa stie toata lumea si veti suporta si dvs. la un moment dat rigorile legii.

  2. Albu Ion Doru says:

    Doamna Presedinte exprima in Apel chestiuni de bun simt! Nu putem nega niciuna dintre afirmatiile sale! Dar nu am gasit nimic relativa la pozitia Corpului Magistratilor (judecatori, procurori) in raport cu modificarile esentiale, privind Legile Justitiei, Codurile penale, Protectia magistratilor si Independenta justitiei. Ori exact in aceste chestiuni Societatea Romaneasca este preocupata si ingrijorata, iar Romanii sunt divizati in opinii! Pana la urma, oamenii trebuie sa inteleaga ce vrea sa spuna, CONCRET, dna Presedinte!

Leave a Reply

%d bloggers like this: