BREAKING NEWS! Astazi, de la 12,30, in sedinta exploziva a Comitetului Executiv National al PSD, se decide soarta presedintelui Liviu Dragnea; Timisul va vota pentru mazilire     Teatrul National din Timisoara nu va participa la reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti de la Chisinau, din 23 septembrie, din cauza nefinantarii transportului si diurnelor    Judecatorul Stefan Dorin Caravelea, sef sectie la Tribunalul Timis, este acuzat de inspectorii Curtii de Conturi ca, aproape 3 ani, si-a decontat chiria din fondurile Ministerului Justitiei, desi detinea doua apartamente    Comisarul sef Gheorghe Jurca, fostul sef al Serviciului Economic din cadrul IPJ Timis, a pierdut definitiv un proces de presa in care solicita despagubiri de 100.000 de euro     Cel mai important distribuitor de materiale pirotehnice din Romania a organizat, la Sacalaz, prezentarea noii colectiei de artificii pentru iarna 2018    Unul dintre consilierii personali ai primarului Nicolae Robu a uitat sa-si treaca in declaratia de interese faptul ca este asociat la o firma cu capital italian

Inca un candidat intra in cursa pentru sefia DNA! Generalul maior Nicolae Lupulescu este procuror militar, detasat la MApN

Cu o zi inainte de termenul limita pentru inscrierea in cursa pentru functia de procuror-sef al DNA, inca un candidat si-a depus dosarul la concursul organizat de Ministerul Justitiei.

Este vorba despre procurorul militar Nicolae Lupulescu, care este al doilea candidat la functia din care a fost revocata laura Codruta Kovesi.

Avand gradul de general-maior, Nicolae Lupulescu activeaza la Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, insa din 14 martie 2016 a fost detasat la MApN pentru o perioada de trei ani.

Primul candidat care si-a manifestat interesul pentru functia de procuror-sef al DNA a fost Paula Tanase, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care porneste ca favorita in aceasta cursa in doi (daca, maine, nu se mai depune niciun dosar), in conditiile in care este o sustinatoare ferventa a modificarilor initiate de PSD si ALDE la legile justitiei.

Potrivit calendarului anuntat de ministerul Justitiei, lista candidatilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectie si programarea interviurilor se vor afisa la sediul ministerului si se vor publica pe pagina Internet a acestuia pe 29 august 2018, urmand ca procurorii participanti la selectie sa sustina, in perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie sa fie anuntate rezultatele selectiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: