BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Inca un candidat intra in cursa pentru sefia DNA! Generalul maior Nicolae Lupulescu este procuror militar, detasat la MApN

Cu o zi inainte de termenul limita pentru inscrierea in cursa pentru functia de procuror-sef al DNA, inca un candidat si-a depus dosarul la concursul organizat de Ministerul Justitiei.

Este vorba despre procurorul militar Nicolae Lupulescu, care este al doilea candidat la functia din care a fost revocata laura Codruta Kovesi.

Avand gradul de general-maior, Nicolae Lupulescu activeaza la Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, insa din 14 martie 2016 a fost detasat la MApN pentru o perioada de trei ani.

Primul candidat care si-a manifestat interesul pentru functia de procuror-sef al DNA a fost Paula Tanase, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care porneste ca favorita in aceasta cursa in doi (daca, maine, nu se mai depune niciun dosar), in conditiile in care este o sustinatoare ferventa a modificarilor initiate de PSD si ALDE la legile justitiei.

Potrivit calendarului anuntat de ministerul Justitiei, lista candidatilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectie si programarea interviurilor se vor afisa la sediul ministerului si se vor publica pe pagina Internet a acestuia pe 29 august 2018, urmand ca procurorii participanti la selectie sa sustina, in perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie sa fie anuntate rezultatele selectiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: