BREAKING NEWS! Presedintele CECCAR Timis, dr. Ovidiu Constantin Bunget, va fi prezent, luni seara, de la ora 19, la TV Europa Nova, la emisiunea Bursa Afacerilor, pentru a explica efectele perverse ale taxei pe lacomiei     Teza de doctorat a Codrutei Kovesi sustinuta, in 2011, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest Timișoara, contestata, sub pretextul plagiatului, de o asociatie din Cluj care lupta pentru reforma universitara    Plangere penala impotriva lui Ion Tiriac si a altor vipuri dupa vanatoarea de la Balc, petentul Federatia de Protectia Animalelor si Mediului considerand aceasta activitate "un masacru"    Primarul Nicolae Robu a anuntat demararea in forta a unei campanii de modernizare a cartierului Kuncz, care va incepe cu daramarea gardurilor ilegale construite pe domeniul public    Mitropolia Banatului impreuna cu parohiile si ONG-urile ce sprijina activitatile Bisericii au investit, in 2018, peste 4,6 milioane de lei in actiuni filantropice si de intrajutorare sociala     Judecatorul Florin Motiu, de la Curtea de Apel Timisoara, si-a depus candidatura pentru un post la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Inca un candidat intra in cursa pentru sefia DNA! Generalul maior Nicolae Lupulescu este procuror militar, detasat la MApN

Cu o zi inainte de termenul limita pentru inscrierea in cursa pentru functia de procuror-sef al DNA, inca un candidat si-a depus dosarul la concursul organizat de Ministerul Justitiei.

Este vorba despre procurorul militar Nicolae Lupulescu, care este al doilea candidat la functia din care a fost revocata laura Codruta Kovesi.

Avand gradul de general-maior, Nicolae Lupulescu activeaza la Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, insa din 14 martie 2016 a fost detasat la MApN pentru o perioada de trei ani.

Primul candidat care si-a manifestat interesul pentru functia de procuror-sef al DNA a fost Paula Tanase, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care porneste ca favorita in aceasta cursa in doi (daca, maine, nu se mai depune niciun dosar), in conditiile in care este o sustinatoare ferventa a modificarilor initiate de PSD si ALDE la legile justitiei.

Potrivit calendarului anuntat de ministerul Justitiei, lista candidatilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectie si programarea interviurilor se vor afisa la sediul ministerului si se vor publica pe pagina Internet a acestuia pe 29 august 2018, urmand ca procurorii participanti la selectie sa sustina, in perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie sa fie anuntate rezultatele selectiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: