BREAKING NEWS! Politistii din Timisoara au demarat cercetarile intr-un caz atipic de furt, in care sunt implicati doi tineri, posibil sot si sotie, care intra in casele "victimelor" ca reprezentanti ai unei firme de curatenie    Politia Locala Timisoara a aplicat, luna trecuta, peste 2.200 de amenzi soferilor care au parcat ilegal pe strazile orasului, dar au ridicat si 133 de masini lasate pe pistele de biciclete sau in statiile STPT    Trei tineri drogati, care injurau trecatorii, in Piata Victoriei, din Timisoara, amendati de politistii locali    Clanul Carpaci, din Timisoara, a scos la vanzare un imobil aflat in patrimoniul cultural al orasului, compus din 7 apartamente si alte spatii cu alta destinatie, la pretul de 255.000 de euro    Autoritatile turistice din Zrenjanin au promovat la Timisoara un eveniment care va avea loc, in perioada 26 august - 1 septembrie, in tara vecina: Zilele Berii, unde va putea fi vazuta "la lucru" si celebra Lepa Brena    Gheorghe Lapadat, directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, din nou la Timisoara, la un eveniment organizat de Camera de Comert, pentru promovarea facilitatilor ce pot fi accesate de intreprinzatori

Inca un candidat intra in cursa pentru sefia DNA! Generalul maior Nicolae Lupulescu este procuror militar, detasat la MApN

Cu o zi inainte de termenul limita pentru inscrierea in cursa pentru functia de procuror-sef al DNA, inca un candidat si-a depus dosarul la concursul organizat de Ministerul Justitiei.

Este vorba despre procurorul militar Nicolae Lupulescu, care este al doilea candidat la functia din care a fost revocata laura Codruta Kovesi.

Avand gradul de general-maior, Nicolae Lupulescu activeaza la Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, insa din 14 martie 2016 a fost detasat la MApN pentru o perioada de trei ani.

Primul candidat care si-a manifestat interesul pentru functia de procuror-sef al DNA a fost Paula Tanase, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care porneste ca favorita in aceasta cursa in doi (daca, maine, nu se mai depune niciun dosar), in conditiile in care este o sustinatoare ferventa a modificarilor initiate de PSD si ALDE la legile justitiei.

Potrivit calendarului anuntat de ministerul Justitiei, lista candidatilor care indeplinesc conditiile legale de participare la selectie si programarea interviurilor se vor afisa la sediul ministerului si se vor publica pe pagina Internet a acestuia pe 29 august 2018, urmand ca procurorii participanti la selectie sa sustina, in perioada 03 – 05 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie sa fie anuntate rezultatele selectiei. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: