Oamenii lui Ponta il persifleaza pe primarul Timisoarei. “In sensul giratoriu de la Piata Marasti vom avea o poarta de intrare intr-o alta galaxie!”

Abia constituit legal si in judetul Timis, partidul fostului premier PSD, Victor Ponta, si-a facut un obicei din a-l ataca pe primarul Nicolae Robu, mai cu seama ca edilul Timisoarei pare ca se ofera “pe tava” haterilor care vor sa-l ridiculizeze.


Ultima sageata venita dinspre Pro Romania poarta semnatura lui Alex Dascalu, membru in Biroului Politic Municipal Timisoara, care acuza lentoarea cu care se desfasoara lucrarile la proiectele de infrastructura ale orasului.

Iata ultimul text postat de Alex Dascalu pe retelele de socializare, care poate deveni o picatura chinezeasca pentru carapacea edilului de pe Bega, dar si un inceput de campanie electorala pentru Sorin Grindeanu.

“Suntem obisnuiti cu iesirile din spatiul public ale primarului, care atunci cand deschide gura ii zboara perle demne de o piesa de-a lui Caragiale, avandu-l in prim plan de domnul Goe.

Toate lucrarile incep relativ bine, insa pe parcurs vin forte obscure, zmei si balauri care ii rapesc pe muncitori, santierele intrand astfel in repaus total, insa edilul ne vorbeste ca tot ce conteaza este respectarea termenului final, care “intotdeauna s-a respectat” ! O fi amnezie sau pur si simplu o insolatie prelungita din vacanta din insulele Seychelles.

Daca am fi fost la prima lucrare de la instalarea in functia de primar, poate ca am crede ceea ce spune, dar avem exemplul Parcului Alpinet al carui termen final de reabilitare si modernizare a fost depasit cu cateva luni, ca sa nu mai spunem de Parcul Scudier in care lucrarile trebuiau de mult incheiate sau de sensul giratoriu de la Piata Marasti!

Ca de obicei, primarul nu a pierdut prilejul sa reaminteasca faptul ca lucrarile de acolo nu sunt simple reparatii, ci „e vorba de poduri noi”, pentru ca vor fi extinse, dublate ca suprafaţa utila, asa ca este treaba mult mai serioasa. De aceea probabil ca lipsesc muncitorii.

Poate ca si in Parcul Scudier vom avea un castel si o gradina imperiala, iar in sensul giratoriu de la Piata Marasti o poarta de intrare intr-o alta galaxie!

Ce sa spun, avem un primar visator si cam atat, ca de responsabilitate, competenta si coerenta in indeplinire actului administrativ nici nu poate fi vorba!” (I.P.)

2 thoughts on “Oamenii lui Ponta il persifleaza pe primarul Timisoarei. “In sensul giratoriu de la Piata Marasti vom avea o poarta de intrare intr-o alta galaxie!”

  1. Reprezentantii politici ai domnului Ponta deja vor sa se mute in alta galaxie? Nu pot sa-si construiasca singuri poarta dorita, de ce e nevoie sa o sustina financiar timisorenii? 🙂

Leave a Reply