BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

Pensiile speciale sunt furt! PMP va depune la Parlament proiectul de lege care ar putea sa lase parlamentarii si primarii fara pensii speciale

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), a declarat, ieri, la reuniunea Congresului Național al partidului, ca, luni, va fi depus proiectul de lege prin care se propune eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

”Vara aceasta am lucrat la acest proiect de lege, pe care il vom depune, luni, in Parlament, privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin niste cetateni speciali si au pensie speciala”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Liderul Partidului Miscarea Populara a mai spus ca singurii care ar trebui sa beneficieze de pensii speciale sunt „veteranii de război, militarii care au luptat in teatrele de operatiuni si fostii detinuti politici”, iar ceilalti cetateni ar trebui sa primeasca pensii in functie de valoarea contributiilor la fondul de pensii.

„In plina vara, in sedinta extraordinara, s-a votat Codul Administrativ, prin care o alta categorie de politicieni devine speciala in aceasta tara.

Codul Administrativ stipuleaza acordarea de pensii speciale pentru primari. Suntem impotriva tuturor pensiilor speciale.

Singurii cetateni ai Romaniei care pot beneficia de un asemenea sistem sunt veteranii de razboi, militari care au luptat in teatrele de operațiuni si fostii detinuti politici, care au stat zeci de ani in inchisori comuniste fara nicio vina. In rest, toti cetatenii trebuie sa beneficieze de o pensie in functie de contributivitate”, a mai adaugat Eugen Tomac. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: