BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Pensiile speciale sunt furt! PMP va depune la Parlament proiectul de lege care ar putea sa lase parlamentarii si primarii fara pensii speciale

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), a declarat, ieri, la reuniunea Congresului Național al partidului, ca, luni, va fi depus proiectul de lege prin care se propune eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

”Vara aceasta am lucrat la acest proiect de lege, pe care il vom depune, luni, in Parlament, privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin niste cetateni speciali si au pensie speciala”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Liderul Partidului Miscarea Populara a mai spus ca singurii care ar trebui sa beneficieze de pensii speciale sunt „veteranii de război, militarii care au luptat in teatrele de operatiuni si fostii detinuti politici”, iar ceilalti cetateni ar trebui sa primeasca pensii in functie de valoarea contributiilor la fondul de pensii.

„In plina vara, in sedinta extraordinara, s-a votat Codul Administrativ, prin care o alta categorie de politicieni devine speciala in aceasta tara.

Codul Administrativ stipuleaza acordarea de pensii speciale pentru primari. Suntem impotriva tuturor pensiilor speciale.

Singurii cetateni ai Romaniei care pot beneficia de un asemenea sistem sunt veteranii de razboi, militari care au luptat in teatrele de operațiuni si fostii detinuti politici, care au stat zeci de ani in inchisori comuniste fara nicio vina. In rest, toti cetatenii trebuie sa beneficieze de o pensie in functie de contributivitate”, a mai adaugat Eugen Tomac. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: