BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Traian Basescu a exemplificat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, dublul standard folosit de Uniunea Europeana: in timp ce fermierii romani primesc o subventie de 3.000 de euro la hectarul de rosii, spaniolii primesc dublu    Primarii din GRAL Timis s-au plans prsedintelui Klaus Iohannis ca nu sunt consultati cand, la Bucuresti, sunt luate decizii care privesc functionarea administratiilor locale    Extremistii unguri care au invelit in saci de gunoi crucile militarilor romani ingropati in cimitirul eroilor din Valea Uzului trebuie sa raspunda pentru profanare, a cerut Basescu, de la Timisoara    Organizatorii Untold si Neversea vor oferi bilete gratuite la spectacole celor care vin, in 25 si 26 mai, sa doneze sange in fata Facultatii de Electrotehnica din Timisoara     "Aici deja avem imaginea Romaniei lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat!”, a spus presedintele Klaus Iohannis despre incidentul de la Topoloveni, cu protestatarii anti-PSD bagati in duba

Pensiile speciale sunt furt! PMP va depune la Parlament proiectul de lege care ar putea sa lase parlamentarii si primarii fara pensii speciale

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), a declarat, ieri, la reuniunea Congresului Național al partidului, ca, luni, va fi depus proiectul de lege prin care se propune eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

”Vara aceasta am lucrat la acest proiect de lege, pe care il vom depune, luni, in Parlament, privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin niste cetateni speciali si au pensie speciala”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Liderul Partidului Miscarea Populara a mai spus ca singurii care ar trebui sa beneficieze de pensii speciale sunt „veteranii de război, militarii care au luptat in teatrele de operatiuni si fostii detinuti politici”, iar ceilalti cetateni ar trebui sa primeasca pensii in functie de valoarea contributiilor la fondul de pensii.

„In plina vara, in sedinta extraordinara, s-a votat Codul Administrativ, prin care o alta categorie de politicieni devine speciala in aceasta tara.

Codul Administrativ stipuleaza acordarea de pensii speciale pentru primari. Suntem impotriva tuturor pensiilor speciale.

Singurii cetateni ai Romaniei care pot beneficia de un asemenea sistem sunt veteranii de razboi, militari care au luptat in teatrele de operațiuni si fostii detinuti politici, care au stat zeci de ani in inchisori comuniste fara nicio vina. In rest, toti cetatenii trebuie sa beneficieze de o pensie in functie de contributivitate”, a mai adaugat Eugen Tomac. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: