BREAKING NEWS! Ministerul Educatiei a decis ca, de anul viitor, pentru elevii care vor luate note sub 5 la evaluarea nationala, va exista doar optiunea claselor profesionale sau profesionale duale, nu si a liceelor     Romanii care vor sa-si schimbe masina veche cu una noua au la dispozitie, incepand de luni, 20.000 de vouchere din programul Rabla, fiecare in valoare de 6.500 de lei    Petronela Trocan, 34 de ani, din satul Honorici, comuna Victor Vlad Delamarina, si fiul ei in varsta de 16 ani au plecat de acasa si nu s-au mai intors, fiind dati in urmarire generala    Fostul principe Nicolae a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus cu 112 kilometri la ora in interiorul unei localitati din judetul Arges    Cinematograful Fratelia va fi transformat intr-un spatiu multifunctional, Primaria Timisoara alocand, deja, contractul de intocmire a documentatiei    Ministrul Finantelor propune ca absolvenții de facultarii economice sa fie angajati la ANAF fara concurs, pentru a se "intari sistemul"

EXPLOZIV ! Presedinta Tribunalului Timis acuza faptul ca unii procurori cu apucaturi de interlopi au distrus DNA-ul din interior si cere solidaritatea magistratilor pentru apararea Inspectiei Judiciare

La aproape doua luni de la revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, face o trecere in revista a luptei anticoruptie din ultimii ani si acuza faptul ca aceasta a fost transformata intr-un leac universal, adevarat bitter suedez, cu indicatii in toate bolile sistemului, totodata lansand un apel public ca magistratii din Romania sa sustina si sa protejeze Inspectia Judiciara.

« Am permis unora cu apucaturi de interlopi sa distruga din interior o institutie ce parea, la un moment dat, una din solutiile pentru un nou inceput al unei societati in deriva », mai puncteaza Adriana Stoicescu, referindu-se, probabil, la « unitatea de elita » a DNA de la Ploiesti, unde procurorul Mircea Negulescu devenise, dupa propria caracterizare, o adevarata masinarie de ucis destine.

Reproducem o parte din editorialul publicat de Adriana Stoicescu pe Facebook, amintind faptul ca, anul trecut, presedinta Tribunalului Timis a dezvaluit ca a fost « haituita si vanata » de DNA.

« Ani de zile nimeni nu s-a intrebat cum pot fi selectati oameni intr-o structura vitala pentru societatea romaneasca imbacsita si pervertita, pe baza unui interviu lipsit de orice urma de transparenta, in care sunt evaluate ”calitati specifice” si atat.

Dar ne miram acum de consecinte…

Ani de zile ne-am prefacut ca totul e in regula; convinsi fiind ca buna credinta guverneaza, am infierat cu manie proletara pe toti cei care au indraznit sa incerce sa ne coboare de pe piedestal idolii, fara sa stim ca sunt gaunosi.

Azi, adevarul ne supara si preferam in continuare sa nu il vedem….

Am permis demonizarea colegilor procurori onesti, care si acum isi fac treaba cu profesionalism si decenta, prin simplul fapt ca ne-am astupat urechile.

Am permis unora cu apucaturi de interlopi sa distruga din interior o institutie ce parea, la un moment dat, una din solutiile pentru un nou inceput al unei societati in deriva.

Prin lasitate si compromis, prin minciuna si slugarnicie, noi toti am permis transformarea luptei anticoruptie intr-un leac universal, adevarat bitter suedez, cu indicatii in toate bolile, dar fara rezultate pe termen lung.

Astazi, in loc sa luptam sa aflam Adevarul, nu al lor, nu al nostru, am schimbat tintele.

Cu aceeasi inversunare ne ridicam impotriva celor care vor sa faca lumina.

Incapabili sa acceptam ca am gresit, ca s-a gresit, ne-am ales noua victima, vinovata ca nu sustine neconditionat meschinul nostru adevar.

As vrea sa aud omul politic ce isi asuma public indemnul ”Jos mainile de pe Inspectia judiciara”, asa cum, in urma cu ceva timp, era protejata o alta institutie.

Daca tot sunt altii, din randul nostru, decisi sa distruga, macar acum, in ceasul al doisprezecelea, trebuie protejata si sustinuta independenta Inspectiei Judiciare, ca aceasta sa isi indeplineasca menirea.

Altfel, la anul pe vremea asta, in timp ce noi vom sta in continuare cu capul in nisip, ceilalti vor vorbi tot despre pictoriale si protocoale, despre scrisori si revolutii de sufragerie si nimic despre Adevar”, scrie judecatoarea pe Facebook. (G.I.)

One Response to EXPLOZIV ! Presedinta Tribunalului Timis acuza faptul ca unii procurori cu apucaturi de interlopi au distrus DNA-ul din interior si cere solidaritatea magistratilor pentru apararea Inspectiei Judiciare

  1. examinatorul says:

    Pana acum nu ti-ai dat seama.Sa-ti spun eu cum sta treaba si la DNA Timisoara unde lucreaza o echipa de “profesionisti”………….,pe aceleasi principii ca la Ploiesti.Totusi a-i dreptate intr-un singur loc”macar acum, in ceasul al doisprezecelea”

Leave a Reply

%d bloggers like this: