BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

EXCLUSIV! Un politist din Timis si-a “proptit” autospeciala in sant, dupa ce si-a potolit setea intr-un restaurant din Remetea Mare

Un echipaj al Politiei Rutiere Timisoara, aflat in misiune de patrulare pe soseaua Timisoara – Lugoj, a fost implicat intr-un accident rutier mai putin obisnuit, produs in parcarea unui restaurant din Remetea Mare.

Se pare ca agentii de politie, extenuati in urma activitatii de monitorizare a traficului, au decis sa faca o pauza si s-au refugiat in incinta restaurantului Jack, unde, probabil, s-au hidratat cu bauturi reci pentru a face fata caldurii de afara.

La iesirea din local, pe fondul stresului provocat, probabil, de neindeplinirea planului la amenzi sau din alte motive necunoscute, politistul care a incercat sa scoata masina din parcare a executat o manevra gresita, iar autospeciala cu indicativul TM-103 a ajuns direct in sant.

Faza de tot rasul a fost surprinsa de un martor, iar fotografiile inedite au ajuns pe Facebook.

“Ha, ha, era esp-ul dezactivat sau ce!? Las’ ca isi merita soarta! Intr-o zi, dupa masa, mergeam spre serviciu. Un prost cu Audi facea o depasire exact de pe pod, ambele masini am tras stanga, respectiv dreapta, politistii au vazut… I-au durut exact in fund… Apropo’, tot la Jack au parcat. O fi acelasi echipaj?”, se intreaba unul dintre comentatori, sugerand faptul ca, deseori, la Jack pot fi surprinsi – consumand diverse bauturi – politisti aflati in timpul serviciului.

O informatie care poate fi exploatata de conducerea IPJ Timis, care, deocamdata, trebuie sa-l identifice si sa-l puna la plata stricaciunilor pe agentul de politie care, desi are emotii la volan, a fost trimis pe teren sa sanctioneze soferii care incalca regulile rutiere. O confirmare a vorbei mioritice de duh potrivit careia, in Romania, cine nu stie, invata pe altul. Sau, ca si in cazul de mai sus, este pus sa controleze si sa sanctioneze pe altul… (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: