Dosar penal pentru distrugere! Politia Lugoj a inceput cercetarile in cazul vandalizarii cortului de informare al PMP Timis

Politia Municipiului Lugoj a inceput cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor necunoscute care, in noaptea de 3/4 august 2018, au vandalizat un cort montat de PMP Timis in centrul orasului, cu autorizatie legala, unde se adunau semnaturi pentru campania impotriva pensiilor speciale.


“Va facem cunoscut faptul ca aspectele sesizate fac obiectul dosarului penal 699638/07.08.2018, nr. unic 1166/P/2018, la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, in cauza fiind inceputa urmarirea penala in rem sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere”, se mentioneaza intr-o adresa comunicata PMP Timis, semnata de seful Politiei Lugoj, comisarul sef Dragos Tonenchi, si seful Biroului Investigatii Criminale, comisar sef Daniel Iovan.

Reamintim ca, imediat dupa producerea incidentului, conducerea PMP Timis a indemnat electoratul sa nu se lase intimidat de aceste vandalisme si sa participe activ la campaniile initiate de partid.

“PMP Timis indeamna electoratul sa nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea fortelor ostile democratiei, a celor ce doresc sa perpetueze domnia faradelegii, si sa participe activ la campania nationala “Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin” si “Fara pensii speciale pentru politicieni”, semnand pe listele cu ajutorul carora putem schimba legea”, a transmis liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

Potrivit Codului Penal, art. 253, Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. (G.I.)

Leave a Reply