BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Traian Basescu a exemplificat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, dublul standard folosit de Uniunea Europeana: in timp ce fermierii romani primesc o subventie de 3.000 de euro la hectarul de rosii, spaniolii primesc dublu    Primarii din GRAL Timis s-au plans prsedintelui Klaus Iohannis ca nu sunt consultati cand, la Bucuresti, sunt luate decizii care privesc functionarea administratiilor locale    Extremistii unguri care au invelit in saci de gunoi crucile militarilor romani ingropati in cimitirul eroilor din Valea Uzului trebuie sa raspunda pentru profanare, a cerut Basescu, de la Timisoara    Organizatorii Untold si Neversea vor oferi bilete gratuite la spectacole celor care vin, in 25 si 26 mai, sa doneze sange in fata Facultatii de Electrotehnica din Timisoara     "Aici deja avem imaginea Romaniei lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat!”, a spus presedintele Klaus Iohannis despre incidentul de la Topoloveni, cu protestatarii anti-PSD bagati in duba

Dosar penal pentru distrugere! Politia Lugoj a inceput cercetarile in cazul vandalizarii cortului de informare al PMP Timis

Politia Municipiului Lugoj a inceput cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor necunoscute care, in noaptea de 3/4 august 2018, au vandalizat un cort montat de PMP Timis in centrul orasului, cu autorizatie legala, unde se adunau semnaturi pentru campania impotriva pensiilor speciale.

“Va facem cunoscut faptul ca aspectele sesizate fac obiectul dosarului penal 699638/07.08.2018, nr. unic 1166/P/2018, la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, in cauza fiind inceputa urmarirea penala in rem sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere”, se mentioneaza intr-o adresa comunicata PMP Timis, semnata de seful Politiei Lugoj, comisarul sef Dragos Tonenchi, si seful Biroului Investigatii Criminale, comisar sef Daniel Iovan.

Reamintim ca, imediat dupa producerea incidentului, conducerea PMP Timis a indemnat electoratul sa nu se lase intimidat de aceste vandalisme si sa participe activ la campaniile initiate de partid.

“PMP Timis indeamna electoratul sa nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea fortelor ostile democratiei, a celor ce doresc sa perpetueze domnia faradelegii, si sa participe activ la campania nationala “Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin” si “Fara pensii speciale pentru politicieni”, semnand pe listele cu ajutorul carora putem schimba legea”, a transmis liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

Potrivit Codului Penal, art. 253, Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: