BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Dosar penal pentru distrugere! Politia Lugoj a inceput cercetarile in cazul vandalizarii cortului de informare al PMP Timis

Politia Municipiului Lugoj a inceput cercetarile pentru identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor necunoscute care, in noaptea de 3/4 august 2018, au vandalizat un cort montat de PMP Timis in centrul orasului, cu autorizatie legala, unde se adunau semnaturi pentru campania impotriva pensiilor speciale.

“Va facem cunoscut faptul ca aspectele sesizate fac obiectul dosarului penal 699638/07.08.2018, nr. unic 1166/P/2018, la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, in cauza fiind inceputa urmarirea penala in rem sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere”, se mentioneaza intr-o adresa comunicata PMP Timis, semnata de seful Politiei Lugoj, comisarul sef Dragos Tonenchi, si seful Biroului Investigatii Criminale, comisar sef Daniel Iovan.

Reamintim ca, imediat dupa producerea incidentului, conducerea PMP Timis a indemnat electoratul sa nu se lase intimidat de aceste vandalisme si sa participe activ la campaniile initiate de partid.

“PMP Timis indeamna electoratul sa nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea fortelor ostile democratiei, a celor ce doresc sa perpetueze domnia faradelegii, si sa participe activ la campania nationala “Alegerea primarilor in doua tururi de scrutin” si “Fara pensii speciale pentru politicieni”, semnand pe listele cu ajutorul carora putem schimba legea”, a transmis liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

Potrivit Codului Penal, art. 253, Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neintrebuintare a unui bun apartinand altuia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: