BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Traian Basescu a exemplificat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, dublul standard folosit de Uniunea Europeana: in timp ce fermierii romani primesc o subventie de 3.000 de euro la hectarul de rosii, spaniolii primesc dublu    Primarii din GRAL Timis s-au plans prsedintelui Klaus Iohannis ca nu sunt consultati cand, la Bucuresti, sunt luate decizii care privesc functionarea administratiilor locale    Extremistii unguri care au invelit in saci de gunoi crucile militarilor romani ingropati in cimitirul eroilor din Valea Uzului trebuie sa raspunda pentru profanare, a cerut Basescu, de la Timisoara    Organizatorii Untold si Neversea vor oferi bilete gratuite la spectacole celor care vin, in 25 si 26 mai, sa doneze sange in fata Facultatii de Electrotehnica din Timisoara     "Aici deja avem imaginea Romaniei lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat!”, a spus presedintele Klaus Iohannis despre incidentul de la Topoloveni, cu protestatarii anti-PSD bagati in duba

Un grup de romani care a ales Malta pentru un concediu de vis, a ajuns la inchisoare dupa numai 3 zile! VEZI motivul retinerii si condamnarii

Un grup de romani care a ales Malta pentru petrecerea concediului, distractie si relaxare, n-a mai apucat sa se bucure de vacanta, ci a ajuns direct la inchisoare.

Stateau la aceeasi adresa si venisera in Malta in urma cu 3 zile, ca grup de vacanta. Urmau sa plece dupa o saptamana, insa, vor fi nevoiti sa mai ramana inca 3 luni, doar ca nu la hotel, ci in puscarie.

Este vorba despre 7 barbati si 2 femei: Mihail Lupu, de 55 de ani, Andrei Marin, 32 de ani, Ionut-Eduard Moisa, 20 de ani, Gheorghe Morarescu, 48 de ani, Ioana-Beatrice Budascu 23, Constantin-Bobii Stroica, 28, Laura Alexandru Cercelaru, Constantin Enache, in varsta de 33 de ani.

Toti cei noua au ajuns in fata judecatorului sub acuzatia de practicare fara licenta a jocurilor de noroc stradale, incalcand legea. Cei noua romani faceau parte dintr-un grup care se ocupa cu alba-neagra.

Instanta de judecata, dupa ce a subliniat ca pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de 5 ani de inchisoare, a condamnat tot grupul la 3 luni de inchisoare, cu executare. Produsele ilicite obtinute de romani au fost confiscate, la fel si banii. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: