BREAKING NEWS! Astazi, de la 12,30, in sedinta exploziva a Comitetului Executiv National al PSD, se decide soarta presedintelui Liviu Dragnea; Timisul va vota pentru mazilire     Teatrul National din Timisoara nu va participa la reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti de la Chisinau, din 23 septembrie, din cauza nefinantarii transportului si diurnelor    Judecatorul Stefan Dorin Caravelea, sef sectie la Tribunalul Timis, este acuzat de inspectorii Curtii de Conturi ca, aproape 3 ani, si-a decontat chiria din fondurile Ministerului Justitiei, desi detinea doua apartamente    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

Un grup de romani care a ales Malta pentru un concediu de vis, a ajuns la inchisoare dupa numai 3 zile! VEZI motivul retinerii si condamnarii

Un grup de romani care a ales Malta pentru petrecerea concediului, distractie si relaxare, n-a mai apucat sa se bucure de vacanta, ci a ajuns direct la inchisoare.

Stateau la aceeasi adresa si venisera in Malta in urma cu 3 zile, ca grup de vacanta. Urmau sa plece dupa o saptamana, insa, vor fi nevoiti sa mai ramana inca 3 luni, doar ca nu la hotel, ci in puscarie.

Este vorba despre 7 barbati si 2 femei: Mihail Lupu, de 55 de ani, Andrei Marin, 32 de ani, Ionut-Eduard Moisa, 20 de ani, Gheorghe Morarescu, 48 de ani, Ioana-Beatrice Budascu 23, Constantin-Bobii Stroica, 28, Laura Alexandru Cercelaru, Constantin Enache, in varsta de 33 de ani.

Toti cei noua au ajuns in fata judecatorului sub acuzatia de practicare fara licenta a jocurilor de noroc stradale, incalcand legea. Cei noua romani faceau parte dintr-un grup care se ocupa cu alba-neagra.

Instanta de judecata, dupa ce a subliniat ca pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de 5 ani de inchisoare, a condamnat tot grupul la 3 luni de inchisoare, cu executare. Produsele ilicite obtinute de romani au fost confiscate, la fel si banii. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: