Un grup de romani care a ales Malta pentru un concediu de vis, a ajuns la inchisoare dupa numai 3 zile! VEZI motivul retinerii si condamnarii

Un grup de romani care a ales Malta pentru petrecerea concediului, distractie si relaxare, n-a mai apucat sa se bucure de vacanta, ci a ajuns direct la inchisoare.


Stateau la aceeasi adresa si venisera in Malta in urma cu 3 zile, ca grup de vacanta. Urmau sa plece dupa o saptamana, insa, vor fi nevoiti sa mai ramana inca 3 luni, doar ca nu la hotel, ci in puscarie.

Este vorba despre 7 barbati si 2 femei: Mihail Lupu, de 55 de ani, Andrei Marin, 32 de ani, Ionut-Eduard Moisa, 20 de ani, Gheorghe Morarescu, 48 de ani, Ioana-Beatrice Budascu 23, Constantin-Bobii Stroica, 28, Laura Alexandru Cercelaru, Constantin Enache, in varsta de 33 de ani.

Toti cei noua au ajuns in fata judecatorului sub acuzatia de practicare fara licenta a jocurilor de noroc stradale, incalcand legea. Cei noua romani faceau parte dintr-un grup care se ocupa cu alba-neagra.

Instanta de judecata, dupa ce a subliniat ca pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de 5 ani de inchisoare, a condamnat tot grupul la 3 luni de inchisoare, cu executare. Produsele ilicite obtinute de romani au fost confiscate, la fel si banii. (V.E.)

Leave a Reply