BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Un grup de romani care a ales Malta pentru un concediu de vis, a ajuns la inchisoare dupa numai 3 zile! VEZI motivul retinerii si condamnarii

Un grup de romani care a ales Malta pentru petrecerea concediului, distractie si relaxare, n-a mai apucat sa se bucure de vacanta, ci a ajuns direct la inchisoare.

Stateau la aceeasi adresa si venisera in Malta in urma cu 3 zile, ca grup de vacanta. Urmau sa plece dupa o saptamana, insa, vor fi nevoiti sa mai ramana inca 3 luni, doar ca nu la hotel, ci in puscarie.

Este vorba despre 7 barbati si 2 femei: Mihail Lupu, de 55 de ani, Andrei Marin, 32 de ani, Ionut-Eduard Moisa, 20 de ani, Gheorghe Morarescu, 48 de ani, Ioana-Beatrice Budascu 23, Constantin-Bobii Stroica, 28, Laura Alexandru Cercelaru, Constantin Enache, in varsta de 33 de ani.

Toti cei noua au ajuns in fata judecatorului sub acuzatia de practicare fara licenta a jocurilor de noroc stradale, incalcand legea. Cei noua romani faceau parte dintr-un grup care se ocupa cu alba-neagra.

Instanta de judecata, dupa ce a subliniat ca pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de 5 ani de inchisoare, a condamnat tot grupul la 3 luni de inchisoare, cu executare. Produsele ilicite obtinute de romani au fost confiscate, la fel si banii. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: