BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

Un grup de romani care a ales Malta pentru un concediu de vis, a ajuns la inchisoare dupa numai 3 zile! VEZI motivul retinerii si condamnarii

Un grup de romani care a ales Malta pentru petrecerea concediului, distractie si relaxare, n-a mai apucat sa se bucure de vacanta, ci a ajuns direct la inchisoare.

Stateau la aceeasi adresa si venisera in Malta in urma cu 3 zile, ca grup de vacanta. Urmau sa plece dupa o saptamana, insa, vor fi nevoiti sa mai ramana inca 3 luni, doar ca nu la hotel, ci in puscarie.

Este vorba despre 7 barbati si 2 femei: Mihail Lupu, de 55 de ani, Andrei Marin, 32 de ani, Ionut-Eduard Moisa, 20 de ani, Gheorghe Morarescu, 48 de ani, Ioana-Beatrice Budascu 23, Constantin-Bobii Stroica, 28, Laura Alexandru Cercelaru, Constantin Enache, in varsta de 33 de ani.

Toti cei noua au ajuns in fata judecatorului sub acuzatia de practicare fara licenta a jocurilor de noroc stradale, incalcand legea. Cei noua romani faceau parte dintr-un grup care se ocupa cu alba-neagra.

Instanta de judecata, dupa ce a subliniat ca pedeapsa maxima pentru aceasta infractiune este de 5 ani de inchisoare, a condamnat tot grupul la 3 luni de inchisoare, cu executare. Produsele ilicite obtinute de romani au fost confiscate, la fel si banii. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: