BREAKING NEWS! Timisoara Saracens a pierdut finala Cupei Romaniei la rugby, contra CSM Bucuresti, intr-un meci disputat in Capitala, scor 14-24    Ion Dancea, unul dintre cei mai importanti jurnalisti banateni din generatia seniorilor, a decedat la varsta de 79 de ani    Societatea de Transport Public Timisoara a pus in vanzare, in premiera, biletul unic de calatorie valabil 60 de minute pe toate mijloacele de transport in comun    Judecatoria Timisoara explica semnificatia cuvantului interlop, in dosarul Lucian Boncu vs Dragos Bota: persoana interlopă este tocmai persoana care are o reputatie proasta, dubioasa, suspecta     Neta Saptebani a fost numita in functia de sef al Vamii Stamora Moravita, printr-un ordin emis de Ministerul Finantelor     Potrivit Bancii Angliei, economia Regatului Unit a suferit mari daune dupa referendumul pentru Brexit: aproximativ 800 de milioane de lire sterline pe saptamana sau de 4,7 milioane de lire sterline pe ora

Intalnirea de taina a alesilor PSD din Timis cu Victor Ponta, confirmata de primarul rebel Sabin Bociu! “PRO Romania va face o alianta cu PSD, daca partidul nu va mai fi condus de Liviu Dragnea”

Intalnirea de taina a fostului premier Victor Ponta, fondatorul partidului PRO Romania, cu primari si alti alesi locali din judetul Timis, care a fost dezvaluita de Impact Press, a fost confirmata de Sabin Bociu, primarul localitatii Jebel, singurul edil banatean care a cerut demisia lui Liviu Dragnea dupa condamnarea la inchisoare in al doilea dosar.

„Mai multi primari, alesi locali si sefi de organizatii ne-am intalnit cu Victor Ponta, ca fost presedinte al partidului si fost prim-ministru. Nu e vorba de nicio migrare de la PSD catre PRO Romania. Am avut niste discutii despre ce s-a intamplat atunci cand Victor Ponta a plecat. Pot sa va spun ca fostul premier ne-a spus ca in cazul in care PSD nu va mai fi condus de Liviu Dragnea este dispus ca PRO Romania sa faca o alianta electorala cu social-democratii, pentru ca este un partid de stanga. A fost o intalnire absolut fireasca intre fosti colegi de partid”, a declarat Sabin Bociu pentru pressalert.ro, lasand sa se inteleaga ca discutiile ar fi avut loc la restaurantul La Renaissance, patronat de fostul politist Ioan Mateescu, finul lui Sorin Grindeanu.

Conform aceluiasi portal de stiri condus de jurnalistul Dragos Bota, fostul PR informal al premierului Sorin Grindeanu, la intalnire au participat primarii din Jebel, Cheveres, Varias, Criciova, Bethausen, Voiteg, Tormac, Jamu Mare, Iecea, Pesac si Sacosu Turcesc, dar si edilul din Otelu Rosu.

Cum era de asteptat, datorita obedientei sale oportuniste fata de Liviu Dragnea, liderul interimar al PSD Timis, Calin Dobra, a fost criticat deschis de cei prezenti.

In aceste conditii, recomandarea lui Victor Ponta pentru primarii PSD nemultumiti a fost sa-l convinga pe Sorin Grindeanu sa revina in politica. De remarcat ca Luca Malaiescu, primarul din Otelul Rosu, singurul edil din Caras-Severin care a participat la intalnirea de taina de la Timisoara, a sustinut ca, in opinia sa, Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania pana in prezent… (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: