BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Intalnirea de taina a alesilor PSD din Timis cu Victor Ponta, confirmata de primarul rebel Sabin Bociu! “PRO Romania va face o alianta cu PSD, daca partidul nu va mai fi condus de Liviu Dragnea”

Intalnirea de taina a fostului premier Victor Ponta, fondatorul partidului PRO Romania, cu primari si alti alesi locali din judetul Timis, care a fost dezvaluita de Impact Press, a fost confirmata de Sabin Bociu, primarul localitatii Jebel, singurul edil banatean care a cerut demisia lui Liviu Dragnea dupa condamnarea la inchisoare in al doilea dosar.

„Mai multi primari, alesi locali si sefi de organizatii ne-am intalnit cu Victor Ponta, ca fost presedinte al partidului si fost prim-ministru. Nu e vorba de nicio migrare de la PSD catre PRO Romania. Am avut niste discutii despre ce s-a intamplat atunci cand Victor Ponta a plecat. Pot sa va spun ca fostul premier ne-a spus ca in cazul in care PSD nu va mai fi condus de Liviu Dragnea este dispus ca PRO Romania sa faca o alianta electorala cu social-democratii, pentru ca este un partid de stanga. A fost o intalnire absolut fireasca intre fosti colegi de partid”, a declarat Sabin Bociu pentru pressalert.ro, lasand sa se inteleaga ca discutiile ar fi avut loc la restaurantul La Renaissance, patronat de fostul politist Ioan Mateescu, finul lui Sorin Grindeanu.

Conform aceluiasi portal de stiri condus de jurnalistul Dragos Bota, fostul PR informal al premierului Sorin Grindeanu, la intalnire au participat primarii din Jebel, Cheveres, Varias, Criciova, Bethausen, Voiteg, Tormac, Jamu Mare, Iecea, Pesac si Sacosu Turcesc, dar si edilul din Otelu Rosu.

Cum era de asteptat, datorita obedientei sale oportuniste fata de Liviu Dragnea, liderul interimar al PSD Timis, Calin Dobra, a fost criticat deschis de cei prezenti.

In aceste conditii, recomandarea lui Victor Ponta pentru primarii PSD nemultumiti a fost sa-l convinga pe Sorin Grindeanu sa revina in politica. De remarcat ca Luca Malaiescu, primarul din Otelul Rosu, singurul edil din Caras-Severin care a participat la intalnirea de taina de la Timisoara, a sustinut ca, in opinia sa, Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut Romania pana in prezent… (Mara Ion)

Leave a Reply

%d bloggers like this: