BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

Ultimele declaratii politice ale parlamentarilor din PSD Timis, care l-au comparat pe Liviu Dragnea cu Ceausescu si au spus foarte clar ca se opun unei ordonante privind amnistia si gratierea, l-au determinat pe fostul premier Victor Ponta sa se imbarce in primul avion si sa vina la Timisoara.

Fondatorul partidului Pro Romania, fost premier al Romaniei in perioada 2012-2015, se afla in aceasta seara la Timisoara, unde, in acest moment, se intalneste cu zeci de alesi locali social-democrati.

Potrivit unor surse politice, citate de presa centrala, Victor Ponta a ajuns la Timisoara cu avionul, marti seara, la ora 18.

Fostul premier a mers direct la un restaurant cunoscut din oras, unde s-a intalnit cu mai multe persoane. La intalnire sunt prezente 28 de persoane, dintre care 20 de primari PSD din Timis, doi consilieri municipali PSD, printre care si Daniel Idolu, si un consilier judetean, posibil Deian Plavosin.

Miercuri, 12 septembrie, Victor Ponta si Daniel Constantin vor sustine si o conferinta de presa la Timisoara, la sediul Pro Romania.

Reamintim ca filiala PSD Timis i s-a opus vehement lui Liviu Dragnea in conflictul din vara anului 2017 cu fostul premier Sorin Grindeanu. La vremea respectiva, Grindeanu, pe atunci lider autoritar al PSD Timis, era sustinut de toti alesii locali din judet si aproape de toti parlamentarii PSD de Timis, dar mai cu seama de Alfred Simonis, Adrian Pau, Eugen Dogariu si Bianca Gavrilita. (Mara Ion)

One Response to PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

  1. Viscu says:

    la giroc sub auspiciile si organizarea primarului toma care e cu toti adica tine cont doar de politica cascavalului asa ca ce are de pierdut ori castigat

Leave a Reply

%d bloggers like this: