BREAKING NEWS! Primaria Timisoara si primarul Nicolae Robu ar putea fi trasi la raspundere penala dupa operatiunea "ghilotina", in urma careia mii de persoane fizice si juridice din centrul orasului au ramas fara internet, semnal TV si telefonie    Solista banateana de muzică populara Liliana Savu Badea trece prin momente cumplite, după ce sotul ei a murit pe o autostrada din Ungaria     Judecatoria Timisoara si-a motivat hotararea de a respinge actiunea civila a prim-procurorului Claudia-Irina Chivu, de la Parchetul Timisoara, impotriva avocatei Carmen Obirsanu    Initiativa Timisoara si alte organizatii civice cer presedintelui Klaus Iohannis ca, in 26 mai, cand romanii sunt chemati la urme pentru alegerile europarlamentare, sa organizeze un referendum pe tema Justitiei     Judecatoarea Corina Corbu ar putea fi acuzata de abatere disciplinara, dupa ce a facut parte din completul care l-a sanctionat pe adjunctul sefului DNA Marius Iacob, desi a fost trimisa in judecata de DNA pe vremea lui Kovesi-Iacob    Comisia Europeana se opune prelungirii apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana pana la 30 iunie, dupa cum a cerut, miercuri, premierul Theresa May

PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

Ultimele declaratii politice ale parlamentarilor din PSD Timis, care l-au comparat pe Liviu Dragnea cu Ceausescu si au spus foarte clar ca se opun unei ordonante privind amnistia si gratierea, l-au determinat pe fostul premier Victor Ponta sa se imbarce in primul avion si sa vina la Timisoara.

Fondatorul partidului Pro Romania, fost premier al Romaniei in perioada 2012-2015, se afla in aceasta seara la Timisoara, unde, in acest moment, se intalneste cu zeci de alesi locali social-democrati.

Potrivit unor surse politice, citate de presa centrala, Victor Ponta a ajuns la Timisoara cu avionul, marti seara, la ora 18.

Fostul premier a mers direct la un restaurant cunoscut din oras, unde s-a intalnit cu mai multe persoane. La intalnire sunt prezente 28 de persoane, dintre care 20 de primari PSD din Timis, doi consilieri municipali PSD, printre care si Daniel Idolu, si un consilier judetean, posibil Deian Plavosin.

Miercuri, 12 septembrie, Victor Ponta si Daniel Constantin vor sustine si o conferinta de presa la Timisoara, la sediul Pro Romania.

Reamintim ca filiala PSD Timis i s-a opus vehement lui Liviu Dragnea in conflictul din vara anului 2017 cu fostul premier Sorin Grindeanu. La vremea respectiva, Grindeanu, pe atunci lider autoritar al PSD Timis, era sustinut de toti alesii locali din judet si aproape de toti parlamentarii PSD de Timis, dar mai cu seama de Alfred Simonis, Adrian Pau, Eugen Dogariu si Bianca Gavrilita. (Mara Ion)

One Response to PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

  1. Viscu says:

    la giroc sub auspiciile si organizarea primarului toma care e cu toti adica tine cont doar de politica cascavalului asa ca ce are de pierdut ori castigat

Leave a Reply

%d bloggers like this: