PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

Ultimele declaratii politice ale parlamentarilor din PSD Timis, care l-au comparat pe Liviu Dragnea cu Ceausescu si au spus foarte clar ca se opun unei ordonante privind amnistia si gratierea, l-au determinat pe fostul premier Victor Ponta sa se imbarce in primul avion si sa vina la Timisoara.


Fondatorul partidului Pro Romania, fost premier al Romaniei in perioada 2012-2015, se afla in aceasta seara la Timisoara, unde, in acest moment, se intalneste cu zeci de alesi locali social-democrati.

Potrivit unor surse politice, citate de presa centrala, Victor Ponta a ajuns la Timisoara cu avionul, marti seara, la ora 18.

Fostul premier a mers direct la un restaurant cunoscut din oras, unde s-a intalnit cu mai multe persoane. La intalnire sunt prezente 28 de persoane, dintre care 20 de primari PSD din Timis, doi consilieri municipali PSD, printre care si Daniel Idolu, si un consilier judetean, posibil Deian Plavosin.

Miercuri, 12 septembrie, Victor Ponta si Daniel Constantin vor sustine si o conferinta de presa la Timisoara, la sediul Pro Romania.

Reamintim ca filiala PSD Timis i s-a opus vehement lui Liviu Dragnea in conflictul din vara anului 2017 cu fostul premier Sorin Grindeanu. La vremea respectiva, Grindeanu, pe atunci lider autoritar al PSD Timis, era sustinut de toti alesii locali din judet si aproape de toti parlamentarii PSD de Timis, dar mai cu seama de Alfred Simonis, Adrian Pau, Eugen Dogariu si Bianca Gavrilita. (Mara Ion)

One thought on “PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

  1. la giroc sub auspiciile si organizarea primarului toma care e cu toti adica tine cont doar de politica cascavalului asa ca ce are de pierdut ori castigat

Leave a Reply