BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

Ultimele declaratii politice ale parlamentarilor din PSD Timis, care l-au comparat pe Liviu Dragnea cu Ceausescu si au spus foarte clar ca se opun unei ordonante privind amnistia si gratierea, l-au determinat pe fostul premier Victor Ponta sa se imbarce in primul avion si sa vina la Timisoara.

Fondatorul partidului Pro Romania, fost premier al Romaniei in perioada 2012-2015, se afla in aceasta seara la Timisoara, unde, in acest moment, se intalneste cu zeci de alesi locali social-democrati.

Potrivit unor surse politice, citate de presa centrala, Victor Ponta a ajuns la Timisoara cu avionul, marti seara, la ora 18.

Fostul premier a mers direct la un restaurant cunoscut din oras, unde s-a intalnit cu mai multe persoane. La intalnire sunt prezente 28 de persoane, dintre care 20 de primari PSD din Timis, doi consilieri municipali PSD, printre care si Daniel Idolu, si un consilier judetean, posibil Deian Plavosin.

Miercuri, 12 septembrie, Victor Ponta si Daniel Constantin vor sustine si o conferinta de presa la Timisoara, la sediul Pro Romania.

Reamintim ca filiala PSD Timis i s-a opus vehement lui Liviu Dragnea in conflictul din vara anului 2017 cu fostul premier Sorin Grindeanu. La vremea respectiva, Grindeanu, pe atunci lider autoritar al PSD Timis, era sustinut de toti alesii locali din judet si aproape de toti parlamentarii PSD de Timis, dar mai cu seama de Alfred Simonis, Adrian Pau, Eugen Dogariu si Bianca Gavrilita. (Mara Ion)

One Response to PE SURSE! Victor Ponta “demoleaza” filiala PSD Timis. Intalnire de taina cu zeci de primari social-democrati si consilieri

  1. Viscu says:

    la giroc sub auspiciile si organizarea primarului toma care e cu toti adica tine cont doar de politica cascavalului asa ca ce are de pierdut ori castigat

Leave a Reply

%d bloggers like this: