SOC! Jurnalista Emma Zeicescu, de la TVR 1, prinsa cu droguri asupra sa! Dezvaluirea a fost facuta de colegii de breasla de la Antena 3

Cunoscuta realizatoare Emma Zeicescu, de la TVR1, si iubitul ei, Claudiu Popa, de la Realitatea TV, de care se despartise o perioada si cu care are un copil, sunt cercetati pentru detinere ilegala de stupefiante.


Cei doi jurnalisti au fost prinsi cu droguri asupra lor la festivalul Neversea 2018, de la Constanta.

Informatia a fost facuta publica de Mircea Badea, joi, pe contul de Facebook, care spune ca ar fi primit poze cu cei doi jurnalisti si ca aceasta tacere din partea presei nu mai este solidaritate de breasla, ci omerta.

In urma acestei dezvaluiri, Victor Ciutacu isi revarsa nervii intr-o postare acida pe retele de socializare. “Stiu ca doi realizatori de televiziune au fost umflati la Neversea pentru detinere ilegala de stupefiante.

Si toti aia de mai sus tac; laolalta cu subiectii. Pentru ca au descoperit, subit, virtutile protectiei datelor cu caracter personal, secretul anchetei penale si, nu in ultimul rand, ca nu asta e marea problema a Romaniei”. (V.E.)

 

Leave a Reply