BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Dealeri de cocaina, prinsi in flagrant de procurorii DIICOT! Cantitatea de 250 de grame de drog, tranzactionata cu 15.000 de euro

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala  au dispus, in 11.09.2018, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor M. M., cetatean israelian, acuzat de  savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc in forma continuata (3 acte materiale) si detinere de droguri de risc pentru consum propriu in forma continuata (2 acte materiale) si G. G. B. U., cetatean israelian, pentru savarsirea infractiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

In fapt, s-a retinut ca la data de 07.07.2018, in jurul orelor 16,10, in timp ce se afla la o  terasa situata in Bucuresti, Sector 3, inculpatul M. M. a vandut unei persoane cantitatea de 19,96 grame cocaina cu suma de 1.900 euro.

Ulterior, inculpatul M. M. si-a manifestat intentia de a vinde  o cantitate importanta de cocaina (300-500 gr.), tranzactie ce urma sa se realizeze in perioada imediat urmatoare.

In acest context, la data de 07.09.2018, in jurul orelor 20,30, in timp ce se afla la o terasa situata in  Bucuresti, sector 3, inculpatul M. M. a detinut in vederea vanzarii si a oferit cu titlu de mostra cantitatea de 0,51 grame cocaina Ulterior inculpatul si-a manifestat intentia de a comercializa cantitatea  deaproximativ 250 grame  de cocaina, tranzactie ce urma sa aiba loc in data de 10.09.2018.

Astfel, in data de 10.09.2018, in jurul orelor 15,50, in timp ce se afla in parcarea exterioara a unui centru comercial din Bucuresti, sector 3, procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti l-au surprins in flagrant pe inculpatul M. M. in timp ce comercializa cantitatea de 254,10 grame cocaina cu suma de 15.000 euro.

Totodata, in cauza inculpatul M. M. a fost de acord sa predea de bunavoie toate cantitatile de droguri pe care le detine in cele doua imobile ale sale situate in Bucuresti, respectiv cantitatile de 172,88 grame cocaina, 4,71 grame MDMA si 7,91 grame cannabis.

De asemenea, la data de 11.09.2018, in jurul orelor 18,30, in timp ce se afla in parcarea unei sali de gimnastica din Bucuresti, sector 3, procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti  l-au surprins in flagrant pe inculpatulG. G. B. U. in timp ce livra cantitatea de 397,20 grame cocaina.

Cu ocazia activitatilor efectuate in cauza au fost indisponibilizate peste 900 de grame de cocaina, 3 autoturisme, telefoane mobile, aproximativ 13.000 de lei, peste 1.700 de euro si 800 de dolari americani.

Inculpatii au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Biroul Tehnic si de Criminalistica din cadrul DIICOT si  Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata cu sprijinul  Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. (V.E.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: