BREAKING NEWS! PSD Timis a decis, prin vot deschis in CEJ, sa se alature reformistilor din partid si sa sustina schimbarea liderului maxim Liviu Dragnea    Avocatul politistului Gheorghe Jurca a contestat abuziv componenta completului de judecata de la Curtea de Apel Timisoara, din care facea parte si sotia sefului DIICOT, care a fost investit sa solutioneze recursul intr-un dosar de presa     Directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni a convocat o sedinta de urgenta cu angajatii institutiei, in tentativa de a-i opri de la declansarea grevei generale    Profesorul Francisc Szabo, de la Liceul Teoretic "Bartok Bella" Timisoara, spune ca profesorii din ciclul gimnazial au acceptat umilinta Ordonantei 9/2018 si au decis sa intre si ca "necalificati" la orele de limba romana     Doi tineri din Arad au fost prinsi in flagrant de ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate in timp ce vindeau cannabis in Timisoara     Un agent de la Politia Rutiera Craiova a ajuns la spital, dupa ce a fost batut cu telefonul mobil de un sofer nervos, oprit pe strada cu focuri de arma

Dealeri de cocaina, prinsi in flagrant de procurorii DIICOT! Cantitatea de 250 de grame de drog, tranzactionata cu 15.000 de euro

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala  au dispus, in 11.09.2018, retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor M. M., cetatean israelian, acuzat de  savarsirea infractiunilor de trafic intern de droguri de mare risc in forma continuata (3 acte materiale) si detinere de droguri de risc pentru consum propriu in forma continuata (2 acte materiale) si G. G. B. U., cetatean israelian, pentru savarsirea infractiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

In fapt, s-a retinut ca la data de 07.07.2018, in jurul orelor 16,10, in timp ce se afla la o  terasa situata in Bucuresti, Sector 3, inculpatul M. M. a vandut unei persoane cantitatea de 19,96 grame cocaina cu suma de 1.900 euro.

Ulterior, inculpatul M. M. si-a manifestat intentia de a vinde  o cantitate importanta de cocaina (300-500 gr.), tranzactie ce urma sa se realizeze in perioada imediat urmatoare.

In acest context, la data de 07.09.2018, in jurul orelor 20,30, in timp ce se afla la o terasa situata in  Bucuresti, sector 3, inculpatul M. M. a detinut in vederea vanzarii si a oferit cu titlu de mostra cantitatea de 0,51 grame cocaina Ulterior inculpatul si-a manifestat intentia de a comercializa cantitatea  deaproximativ 250 grame  de cocaina, tranzactie ce urma sa aiba loc in data de 10.09.2018.

Astfel, in data de 10.09.2018, in jurul orelor 15,50, in timp ce se afla in parcarea exterioara a unui centru comercial din Bucuresti, sector 3, procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti l-au surprins in flagrant pe inculpatul M. M. in timp ce comercializa cantitatea de 254,10 grame cocaina cu suma de 15.000 euro.

Totodata, in cauza inculpatul M. M. a fost de acord sa predea de bunavoie toate cantitatile de droguri pe care le detine in cele doua imobile ale sale situate in Bucuresti, respectiv cantitatile de 172,88 grame cocaina, 4,71 grame MDMA si 7,91 grame cannabis.

De asemenea, la data de 11.09.2018, in jurul orelor 18,30, in timp ce se afla in parcarea unei sali de gimnastica din Bucuresti, sector 3, procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti  l-au surprins in flagrant pe inculpatulG. G. B. U. in timp ce livra cantitatea de 397,20 grame cocaina.

Cu ocazia activitatilor efectuate in cauza au fost indisponibilizate peste 900 de grame de cocaina, 3 autoturisme, telefoane mobile, aproximativ 13.000 de lei, peste 1.700 de euro si 800 de dolari americani.

Inculpatii au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Biroul Tehnic si de Criminalistica din cadrul DIICOT si  Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata cu sprijinul  Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. (V.E.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: