BREAKING NEWS! Un timisorean a redactat un draft de HCL prin care propune restrictionarea accesului in parcarile blocurilor a autovehiculelor pentru care detinatorii nu se platesc taxe legale catre bugetul Timisoarei     O grefiera in varsta de 53 de ani de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-a aruncat in gol de la etajul doi al cladirii, decedand la scurt timp     PSD Timis este acuzat ca si-a facut campanie ilegala la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, condus din umbra de candidatul la europarlamentare Bianca Gavrilita, iar liderul PNL Nicolae Robu anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean    Unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Timisoara risca amenzi de pana la 100.000 de lei de la Protectia Consumatorilor, dupa ce echipa de comisari venita in control a descoperit mari diferente intre preturile afisate la raft si cele de la casa de marcat     Trei femei in varsta de 24, 36 si 40 de ani au furat produse cosmetice si de uz casnic in valoare de 810 lei de la Carrefour Timisoara, dar au fost prinse de agentii de paza cand au incercat sa plece fara sa le plateasca     Theresa May a anuntat, vineri dimineata, ca pe 7 iunie va demisiona din functiile de lider al Partidului Conservator si de premier al Marii Britanii pe 7 iunie, din cauza impasului politic generat de Brexit

Protest al judecatorilor din tara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti! “Vom decida daca este cazul sa trecem la masuri radicale!”, anunta judecatorul Cristi Danilet

Reprezentanti ai magistratilor din toate judetele tarii vor protesta, astazi, de la ora 17,30, pe treptele din fata Curtii de Apel Bucuresti. Anuntul a fost facut de judecatorul Cristi Danilet, de la Tribunalul Cluj, fost membru al CSM, pe pagina de Facebook.

De altfel, Danilet a anuntat in urma cu ceva timp ca magistratii iau in calcul „blocarea activitatii” in toata tara, in cazul in care ministrul Tudorel Toader „continua cu evaluarea aceasta a procurorului general in afara legii, daca ignora solicitarile din partea magistratilor”.

Judecatorul Cristi Danilet acuza politizarea actului de justitie si sustine ca, pana acum, ministrul Justitiei nu a dat niciun raspuns la solicitarile magistratilor.

“Se pare ca nu doreste sa intalneasca magistratii pentru a discuta cu ei despre situatia grava in care este magistratura in momentul de fata. Avem modificari la Codurile Penale care se apropie, avem deja doua legi ale Justitiei intrate in vigoare, iar cea de-a treia se afla la Curtea Constitutionala. S-au ignorat complet standardele internationale Vom fi prezenti pe treptele Curtii de Apel, dupa care vom decide alte masuri pe care trebuie sa le luam pentru a ne arata nemutumirea fata de politicile Parlamentului si Guvernului in privinta justitiei”, a explicat Danilet.

”Fiecare judet si-a desemnat reprezentanti care vor fi maine prezenti pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Noi am asteptat ca ministrul Justitiei sa raspunda la scrisoarea deschisa pe care am formulat-o. Neprimind acest raspuns, maine vom decide impreuna cu toti colegii din tara daca este cazul sa trecem la masuri radicale: fie proteste in fata fiecarui Tribunal din Romania, fie o masura extrema: incetarea activitatii. Dar, repet, acest lucru se va decide maine”, a incheiat judecatorul Danilet. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: