Politist de la Rutiera, lovit si pus la pamant de un sofer agresiv! Totul s-a intamplat in cel mai periculos oras din Romania

Un agent de politie a ajuns la Urgente, miercuri seara, cu traumatisme la cap si la un genunchi, dupa ce a fost agresat pe strada de un individ extrem de violent.


Totul s-a petrecut la Craiova, cel mai periculos oras din Romania, cum spun reprezentantii Sindicatului Politistilor din Dolj, dupa ce un sofer care a efectuat o depasire neregulamentara a refuzat sa opreasca la semnalul rutieristilor.

Oamenii legii au pornit in urmarirea contravenientului, cu semnalele acustice si luminoase in functiune, iar pe o strada laturalnica au reusit sa-l blocheze. In momentul in care agentul principal Cristian Bitica (foto), de la Serviciul Politiei Rutiere, a incercat sa-l imobilizeze, soferul l-a lovit si a disparut in noapte.

“Si-a abandonat masina si a vrut sa fuga. L-am somat sa se opreasca, s-a intors brusc si m-a lovit cu telefonul, apoi cu pumnul si a fugit. A fost o lovitura foarte puternica, m-am dezechilibrat si am cazut. M-am ridicat imediat, am scos armamentul din dotare, l-am urmarit, l-am somat, am tras 5 focuri in aer, dar nu l-am mai prins”, a relatat politistul.

La doua ore de la incident, Marius Cauc, in varsta de 32 ani, soferul agresiv, s-a prezentat la politie cu avocatul, fara a avea o explicatie plauzibila pentru cele intamplate. A fost retinut pentru 24 de ore pentru ultraj, urmand sa fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva.

“In timp de domnul procuror Marin Rogoveanu faureste dosare penale pe banda rulanta politistilor din IPJ Dolj, ca la mina, politistii din cel mai periculos oras din Romania sunt ultragiati. Doamna ministru Carmen Dan, dormiti linistita?”, intreaba retoric politistii din Craiova pe retele de socializare. (Vlad Enciu)

One thought on “Politist de la Rutiera, lovit si pus la pamant de un sofer agresiv! Totul s-a intamplat in cel mai periculos oras din Romania

  1. Care e vina lui Carmen Dan aici? Statutul politistului e blocat la CCR de iohanis, lui sa ii multumeasca.

Leave a Reply