PROTEST! Tanara din Timisoara care a facut plaja complet dezbracata in fata sediului Directiei de Finante, amendata cu 200 de lei

O tanara din Timisoara care a decis sa faca plaja pe iarba, complet dezbracata, in fata cladirii unde se platesc taxele si impozitele, a fost ridicata de jandarmi, sanctionata contraventional si condusa la spital.


O tanara de 21 de ani a fost amendata cu 200 de lei si dusa la spital dupa ce a fost prinsa facand plaja, complet dezbracata, pe peluza Directiei Judetene a Finantelor Publice Giurgiu.

Jandarmii din Giurgiu au scris pe Facebook ca tanara este din Timisoara si parea dezorientata.

”Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins inca o data de acest lucru ieri (miercuri – n.r.) cand am avut de gestionat o situatie inedita: o tanara s-a decis sa faca plaja pe spatiul verde din fata Directiei de Finante. Dezbracata complet, fata de 21 de ani, din Timisoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, carora le-a spus ca vrea sa se bronzeze…

Pentru ca parea a fi dezorientata, tanara a fost condusa la spital. Inainte, insa, a fost si sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 200 lei”, scriu jandarmii din Giurgiu. (V.E.)

Leave a Reply