RAFUIELI! Un locotenent al interlopului Utu Rohozneanu, impuscat pe o strada din Arad. Politistii ancheteaza o presupusa tentativa de omor

Reglarile de conturi din lumea interlopa a Aradului continua sa faca victime printre locotenentii “imparatului” Utu Rohozneanu, eliberat conditionat din inchisoare, in august 2017.


Dupa ce, in primavara anului trecut, persoane necunoscute au tras mai multe focuri de arma asupra casei lui Ioan Fizidean, punandu-i familia in mare pericol, azi dimineata a venit randul unui alt interlop de frunte al Aradului sa fie “vanat” de clanurile rivale.

Daniel Dragoman, 39 de ani, eliberat nu demult din inchisoare, unde a fost inchis alaturi de alti membri ai clanului Rohozneanu pentru infractiuni de talharie, santaj, loviri si alte violente, a fost impuscat, luni dimineata, pe strada, in timp ce se indrepta catre casa.

Atacatorii l-au asteptat la intersectia strazilor Vadului si Podului, din cartierul aradean Confectii, unde l-au atacat cu mai multe focuri de arma, fiind folosit, se pare, un pistol de calibru 9 mm.

Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean in urma unei rani suferite in coapsa stanga, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale. Apropiati ai interlopului, care se aflau la spital, luni, au declarat presei ca atacatorii stiau ca victima va avea o suma mare de bani asupra sa, motiv pentru care ar fi  urmarit-o si agresat-o.

Dupa ce l-au impuscat pe barbat, agresorii i-ar fi sustras banii pe care i-ar fi avut asupra sa. Potrivit acestora, victima ar sti cine sunt atacatorii, iar politistii incearca sa-i identifice.

“Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati despre faptul ca, pe raza municipiului Arad, persoane necunoscute ar fi agresat prin impuscare un barbat. Se continua cercetarile pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor, uz si detinere de arma letala fara drept”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Lorena Radu. (V.E.)

 

Leave a Reply