BREAKING NEWS! Hotelul Roma din Timisoara, care este situat in zona Complexului Studentesc si apartine unui important avocat si cadru universitar, a fost distrus partial, joi noapte, de un incendiu devastator     Autorizatia de securitate la incendiu a hotelului Roma apare ca emisa in 2001, insa, in urma cu doi ani, pompierii de la ISU Banat a aplicat o amenda pentru nereguli care vulnerabilizau cladirea     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, pentru 25 octombrie, Ziua Portilor Deschis, cand orice persoana poate vizita institutia fara riscul de a fi retinuta     Fostul sef al ANAF, aradeanul Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, instanta mentinand si sechestrul pe bunuri de aproape 3 milioane de euro    Sorin Grindeanu a anuntat, intr-o conferinta de presa tinuta la Timisoara, ca are un salariu de "doar" 8.000 de lei pe luna si ca, pentru un asemenea venit, abia si-a convins sotia sa-l lase la Bucuresti    Procurorii DNA Timisoara au inceput urmarirea penala in dosarul in care SC Aeroportul Caransebes SA este suspectat ca a incasat subventii ilegale de la APIA

VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

Redevenit celibatar dupa despartirea de fosta sotie, Rodica Surducan, actualul director interimar al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, pare mult mai preocupat, decat inainte, de asigurarea unui nivel de trai cat mai decent.

In conditiile in care, Ordonanta 217/2000, care stabileste cantitatile de alimente, marfuri nealimentare si servicii considerate vitale pentru traiul decent al romanilor, spune foarte clar ca din cosul minim lunar trebuie sa faca parte si 3,5 kg de fructe (in principal mere), dar si 0,5 kg de citrice, Dorel Cojan s-a decis sa apeleze, discret, la ajutorul unui subaltern pentru a rezolva aceasta problema de bucatarie interna.

Si cine era mai nimerit sa-i de o mana de ajutor directorului cel mare al Politiei Locale, decat unul dintre subalternii din institutia cazona de pe strada Avram Imbroane care indeplineste orice misiune cu onoare si demnitate, exclus obedienta. Este vorba despre seful Biroului Politia Pietelor, tanarul de perspectiva Cosmin Strugariu (foto), care, zilele trecute, a fost surprins indesand in portbagajul jeepanului lui Cojan cateva plase de cumparaturi, printre care si o lada de citrice.

Momentul de colaborare extraprofesionala dintre cei doi politisti locali, derulat in parcarea unui centru comercial din Timisoara, a fost surprins si filmat de un martor ocular, care nu a stat mult pe ganduri si l-a facut cadou timisorenilor, marelui public, primarului Nicolae Robu, prin intermediul canalului de Youtube. (I.P.)

Sursa video: Youtube / Lucian Paulescu

One Response to VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

  1. Anaria says:

    Ehee, vechi metehne. Vremurile in care se primea lista cu produsele necesare ( legume fructe pe alese) la posturile Iozefin, 700, Badea Cartan, se pare ca revin. Sau nu au fost întrerupte deloc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: