BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

Redevenit celibatar dupa despartirea de fosta sotie, Rodica Surducan, actualul director interimar al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, pare mult mai preocupat, decat inainte, de asigurarea unui nivel de trai cat mai decent.

In conditiile in care, Ordonanta 217/2000, care stabileste cantitatile de alimente, marfuri nealimentare si servicii considerate vitale pentru traiul decent al romanilor, spune foarte clar ca din cosul minim lunar trebuie sa faca parte si 3,5 kg de fructe (in principal mere), dar si 0,5 kg de citrice, Dorel Cojan s-a decis sa apeleze, discret, la ajutorul unui subaltern pentru a rezolva aceasta problema de bucatarie interna.

Si cine era mai nimerit sa-i de o mana de ajutor directorului cel mare al Politiei Locale, decat unul dintre subalternii din institutia cazona de pe strada Avram Imbroane care indeplineste orice misiune cu onoare si demnitate, exclus obedienta. Este vorba despre seful Biroului Politia Pietelor, tanarul de perspectiva Cosmin Strugariu (foto), care, zilele trecute, a fost surprins indesand in portbagajul jeepanului lui Cojan cateva plase de cumparaturi, printre care si o lada de citrice.

Momentul de colaborare extraprofesionala dintre cei doi politisti locali, derulat in parcarea unui centru comercial din Timisoara, a fost surprins si filmat de un martor ocular, care nu a stat mult pe ganduri si l-a facut cadou timisorenilor, marelui public, primarului Nicolae Robu, prin intermediul canalului de Youtube. (I.P.)

Sursa video: Youtube / Lucian Paulescu

One Response to VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

  1. Anaria says:

    Ehee, vechi metehne. Vremurile in care se primea lista cu produsele necesare ( legume fructe pe alese) la posturile Iozefin, 700, Badea Cartan, se pare ca revin. Sau nu au fost întrerupte deloc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: