BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

Redevenit celibatar dupa despartirea de fosta sotie, Rodica Surducan, actualul director interimar al Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, pare mult mai preocupat, decat inainte, de asigurarea unui nivel de trai cat mai decent.

In conditiile in care, Ordonanta 217/2000, care stabileste cantitatile de alimente, marfuri nealimentare si servicii considerate vitale pentru traiul decent al romanilor, spune foarte clar ca din cosul minim lunar trebuie sa faca parte si 3,5 kg de fructe (in principal mere), dar si 0,5 kg de citrice, Dorel Cojan s-a decis sa apeleze, discret, la ajutorul unui subaltern pentru a rezolva aceasta problema de bucatarie interna.

Si cine era mai nimerit sa-i de o mana de ajutor directorului cel mare al Politiei Locale, decat unul dintre subalternii din institutia cazona de pe strada Avram Imbroane care indeplineste orice misiune cu onoare si demnitate, exclus obedienta. Este vorba despre seful Biroului Politia Pietelor, tanarul de perspectiva Cosmin Strugariu (foto), care, zilele trecute, a fost surprins indesand in portbagajul jeepanului lui Cojan cateva plase de cumparaturi, printre care si o lada de citrice.

Momentul de colaborare extraprofesionala dintre cei doi politisti locali, derulat in parcarea unui centru comercial din Timisoara, a fost surprins si filmat de un martor ocular, care nu a stat mult pe ganduri si l-a facut cadou timisorenilor, marelui public, primarului Nicolae Robu, prin intermediul canalului de Youtube. (I.P.)

Sursa video: Youtube / Lucian Paulescu

One Response to VIDEO! Directorul Politiei Locale Timisoara, ajutat sa-si completeze cosul zilnic de unul dintre subalternii de mare perspectiva profesionala

  1. Anaria says:

    Ehee, vechi metehne. Vremurile in care se primea lista cu produsele necesare ( legume fructe pe alese) la posturile Iozefin, 700, Badea Cartan, se pare ca revin. Sau nu au fost întrerupte deloc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: