BREAKING NEWS! Parlamentul European a prezentat o estimare privind intentiile de vot ale romanilor pentru scrutinul din luna mai 2019, in care PMP apare cu doua mandate, la fel ca PLUS si UDMR     Lucian Boncu a comis un accident rutier, in timpul unei manevre de marsarier efectuata pe o strada din Giroc, in urma caruia o batrana de 73 de ani a fost grav ranita     Primaria Timisoara este interesata sa cumpere cladirea ultracentrala in care a functionat BancPost, pe care proprietarul solicita 3,3 milioane de euro sau sa-l inchirieze pentru 33.573 euro/luna     Medicul de origine siriana Al Baari Kamal este mentionat in rechizitoriul camatarilor care au actionat in Timisoara, avand rolul de a truca licitatiile imobilelor partilor vatamate, care erau achizitionate la 25% din valoare     Un barbat de 36 de ani detine, de duminica dimineata, recordul betiei la volan din Timis, fiind prins de politisti pe o strada din Jimbolia cu o alcoolemie in sange de 3,3 mg/l     Doliu printre fanii muzicii sarbesti din Banat: celebrul cantaret Saban Saulic a decedat in urma unui cumplit accident rutier produs pe o autostrada din Germania

Scandal la Timisoara, dupa referendum! Se cere demisia Mitropolitului Banatului, dupa incercarea sa de a trimite credinciosii la vot. “E momentul, Parinte, sa va retrageti la manastire!”, propune Vasile Popovici

Implicarea Mitropolitului Banatului, IPS Ioan Selejan, in referendumul pentru redefinirea familie a fost cricata dur de una dintre personalitatile de frunte ale Banatului, mai cu seama ca acest sufragiu national a esuat lamentabil. Profesorul si diplomatul Vasile Popovici i-a cerut mitropolitului sa faca un pas in spate si sa se retraga la manastire, pentru ca e timpul sa renunte la lux si la legatura veche cu un partid anume.

“Nu numai liderii politici trebuie sa-si prezinte demisiile, ci si preotii implicati in aceasta facatura. E momentul, Parinte, sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii. E momentul sa va lepadati ca de Necuratul de tentatia politica “, mentioneaza Vasile Popovici intr-un mesaj postat pe Facebook, intreband de unde ar putea returna Ioan Selejan, in visteria statului, cele 35 de milioane de euro, cat a costa referendumul, o aventura a sa in lumea legilor lumesti.

Dupa ce presedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a simtit nevoia electorala sa sara in apararea inaltului prelat din Banat, a decis sa raspunda la scrisoarea deschisa a lui Vasile Popovici si IPS Ioan Selejan.

“Nu mi-e rusine, domnule profesor, ca prin pozitia mea am sustinut familia crestina in esenta sa, chiar daca cu privire la aceasta mai avem inca multe de invatat. Familia crestina a fost, este si va fi pentru mine personal si pentru Biserica din care fac parte un proiect de tara, pe care il voi sustine din adancul fiintei mele.

Domnule profesor Vasile Popovici, eu sunt calugar, am fost multi ani in manastire, am slujit doua decenii la fratii romani din muntii Covasnei si Harghitei, dupa care, la chemarea credinciosilor si a clericilor banateni, am venit la Timisoara”, a raspuns, printre altele, IPS IPS Ioan Selejan, amintind ca, la Revolutie, in orasul martir Timisoara, s-a murit cu rugaciunea ”Tatăl nostru…” pe buze. (Mara Ioan)

Foto; Constantin DUMA

One Response to Scandal la Timisoara, dupa referendum! Se cere demisia Mitropolitului Banatului, dupa incercarea sa de a trimite credinciosii la vot. “E momentul, Parinte, sa va retrageti la manastire!”, propune Vasile Popovici

  1. Stelian Szana says:

    La Timishoara s-a murit pe treptele Ctedralei deoarece ushile au fost inchise atunci cand s-a tras in demonstrantzi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: