BREAKING NEWS! Dorin Cutu, vicepresedinte al PSD Timis, a fost demis din functia de inspector sef a ISCTR Timis    Secretara Primariei Dumbravita, Ramona Marinchi, a fost destituita din functie de Prefectura Timis, dupa un control al Comisiei de Disciplina     Consilierii judeteni au votat bugetul Timisului pe anul 2019, care se ridica la suma de 670 milioane de lei     Autorul amenintarii cu moartea a jurnalistei Emilia Sercan a fost prins; este ofiter de politie, angajat al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza"     Secretarul unei primarii din Hunedoara este primul justitiabil al judetului care a obtinut, in urma unui proces civil, despagubiri de 2000 de lei de la o femeie care l-a jignit pe Facebook     Modificarile la Codul Penal si la Codul de procedura penala au fost votate de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, desi PSD-ALDE nu mai detin majoritatea

Urmarita penal! Vedeta TVR Emma Zeicescu a devenit suspecta in dosarul DIICOT de detinere de droguri pentru consum propriu

Procurorii DIICOT – Structura Centrala au decis sa inceapa urmarirea penala in personam fata de suspectii Emma Zeicescu si Claudiu Popa, sub acuzatia de detinere de droguri de risc pentru consum propriu.

“Prin ordonanta din 2.10.2018, s-a dispus efectuarea, in continuare, a urmaririi penale fata de suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin, pentru savarsirea infractiunii de detinere, fara drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

In fapt, s-a retinut ca, la data de 11.08.2018, in timp ce se aflau pe raza localitatii Buftea, la intrarea in spatiul unde se desfasura un festival de muzica, suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin au detinut, fara drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv doua tigarete confectionate artizanal ce contineau cannabis in amestec cu tutun”, se arata intr-un comunicat al DIICOT, transmis joi.

De remarcat ca, la momentul in care aceasta informatie a devenit publica, Claudiu Popa a negat acuzatiile care i-au fost aduse lui si fostei iubite.

„Declar acum ca nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpar si nu vand, nu consum substante interzise de lege. Avocatul meu, la inceputul acestei saptamani, a inceput demersul cu privire la orice fel de tentativa de a fi calomniat sau imaginea mea sa fie denigrata. Asta s-a intamplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum ca nu as accepta nicio clipa ca institutia la care lucrez sa fie tarata in mizerie si nici familia mea”, spunea atunci jurnalistul.

In actualul context, cand a primit calitatea de suspect, Claudiu Popa a refuzat sa comenteze informatia. De asemenea, Emma Zeicescu nu a putut fi contactata, dupa ce, pe 8 octombrie, a anuntat ca intra in concediu medical pentru o saptamana. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, cei doi jurnalisti  risca inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda. (Vlad Enciu)

Leave a Reply

%d bloggers like this: