BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

ALEGERI! Bai de multime pentru pretendentii la sefia PSD Timis! In timp ce Calin Dobra s-a plimbat printre producatorii agricoli prezenti la targul Roadele Toamnei, Adi Pau a socializat cu VIP-urile orasului

Apropierea conferintei judetene de alegeri a PSD Timis, care va avea loc in 19 octombrie, contureaza, pe zi ce trece, taberele ce se vor confrunta la vot pentru functiile de presedinte, presedinte executiv si vicepresedinte ale uneia dintre cele mai rebele organizatii social-democrate din tara.

Candidatii cu sanse la castigarea acestor alegeri au demarat, deja, tratativele pentru formarea unor aliante de conjunctura care sa-i propulseze in fruntea filialei, dar nu au renuntat nici la binecunoscutele bai de multime, cu efect tonic asupra alegatorilor din interior.

Astfel, in timp ce presedintele interimar Calin Dobra, aflat in compania unor subalterni si sustinatori de la alte partide – cum este si cazul deputatului liberal Marilen Pirtea -, a dat o raita electorala pe la Targul Roadele Toamnei, organizat la Muzeul Satului Banatean, unde a fost primit cu mai multe paini si sare, a ciocnit paharele de rachie si s-a intretinut cordial cu producatorii agricoli, de partea cealalta, parlamentarul de Timis care si-a anuntat, de mai multa vreme, disponibilitatea de a prelua fraiele filialei, dupa iesirea temporara din politica a lui Sorin Grindeanu, a facut baia de multime in afara orasului, la Mosnita, la o petrecere cu staif si lume buna.

Adrian Pau, insotit de mai multi membri ai #team Grindeanu, printre care Lucian Ursuletu si Valentin Korman, a impartit strangeri de mana si carti de vizita la adeptii schimbarii la varful PSD Timis, prezenti la nunta fiicei omului de afaceri Ionel Cherciu, unul dintre cei mai generosi sponsori electorali din Timis.

Razboiul latent dintre cele doua tabere va fi transat, vineri, la conferinta judeteana de alegeri, insa pana atunci nu este exclus sa asistam la dezertari si aliante spectaculoase intre cele doua tabere politice.

Reamintim ca, cu cateva zile inainte de Comitetul Executiv al PSD, Adi Pau l-a comparat pe Liviu Dragnea cu fostul dictator, Nicolae Ceausescu, si a devenit vedeta nationala a taberei rebelilor din partid, in timp ce Calin Dobra, un sustinator disciplinat al conducatorului providential din Teleorman, a fost mandatat sa-si infraneze convingerile personale si sa voteze cu tabara Gabrielei Firea. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: