BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

Balul Sperantei 2018, gala celor mai generosi oameni de afaceri din Timisoara! “Nu colectarea de fonduri va fi pe primul loc, ci celebrarea celor care au facut donatii in ultimii 20 de ani”

Femeile de afaceri din Timisoara, reunite in cadrul Asociatiei Femeilor de Antreprenor din Romania (AFAR), au dat startul inscrierii la unul dintre cele mai cunoscute si longevive evenimente caritabile din Capitala Banatului.

Balul Sperantei, aflat la editia jubiliara cu numarul XX, va fi organizat in data de 2 noiembrie, la restaurantul Tresor, pretul unui bilet este de 300 lei, si dupa cum a anuntat presedinta AFAR, prof. dr. Pusa Codruta Podariu, va fi o seara magnifica.

“Aceasta manifestare aniversara va fi un eveniment de suflet pentru suflet, in care noi, femeile din AFAR, vom multumi celor care, timp de 20 de ani, ne-au fost alaturi. Fara aceste persoane generoase si cu suflet mare, proiectele noastre mai mari sau mai mici nu ar fi putut fi realizate”, a precizat Pusa Codruta Podariu, exprimandu-si speranta ca aceasta gala sa deschida noi perspective pentru marele proiect de constructie a Caminului pentru persoane varstnice Sf. Maria.

In aceeasi nota, a evidentierii oamenilor de afaceri care, de-a lungul timpului, au facut donatii si au sprijinit realizarea unor proiecte importante, este si declaratia europarlamentarului Maria Grapini, presedinte fondator al AFAR.

“Anul acesta vom face o gala aniversara, unde sa nu fie pe primul loc colectarea de fonduri, ci sa fie pe primul loc celebrarea si multumirile noastre pe care le vom adresa celor care de-a lungul anilor au fost regii si reginele balului si care au fost sponsori generosi. De data aceasta vrem sa fim noi cele care daruim lor”.

Cu aceasta ocazie, vor fi trecute in revista actiunile caritabile realizate la initiativa sau cu sprijinul AFAR, printre care cele pentru Caminul de batrani de pe strada Inocentiu Micu Klein, Spitalul Clinic de Urgenta Judetean, Spitalul de Copii “Louis Turcanu”, Scoala generala din Murani, Centrul de Oncologie Medicala OncoHelp, dar ajutoarele oferite copiilor talentari si bursele speciale pentru elevi si studenti.

Reamintim ca, la mai multe editii ale evenimentului caritabil organizat la Timisoara, in ultimii ani, regele Balului Sperantei a fost desemnat moldoveanul Cristi Opria (foto), agent FIFA si impresarul unor fotbalisti celebri din fotbalul romanesc. (I.P.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: