BREAKING NEWS! Toni Grebla, secretarul general al Guvernului, este mentionat intr-o declaratie a liderului tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, ca fiind cel care a contribuit la numirea comisarului sef Sorin Muntean in functia de inspector sef al IPJ Timis     Domul Catolic din Piata Unirii, Timisoara, urmeaza sa fie inchis pentru public, din 28 ianuarie 2019 pana la 1 iulie 2020, din cauza unor lucrari masive de restaurare evaluate la peste 4 milioane de euro    Luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al IPJ Timis au descins, miercuri dimineata, la domiciliile unor braconieri din Timisoara, Jebel, Liebling si Chisoda, unde au descoperit arme si munitie letala     Organizatorii Diskoteka Festival au descoperit o metoda inedita de promovare: au lipit afise ilegal prin Timisoara, gest sanctionat de Politia Locala cu amenzi in valoare de 7.000 de lei     Facebook este considerat noua tigara a epocii moderne. "Da dependenta, nu este buna pentru tine si sunt oameni care incearca sa te faca sa o folosesti"     Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru ploi, lapovita, ninsori si viscol, de joi dimineata pana vineri la ora 14, printre judetele afectate fiind si o parte din Banat

Ce decizie a luat Curtea de Apel Timisoara in dosarul medicului militar Eugen Posiar, arestat preventiv pentru fapte de coruptie

Masura arestarii preventive a medicului primar Eugen Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, care a fost saltat de procurorii DNA intr-un dosar de luare de mita si trafic de infuenta, a fost contestata de inculpat, care a cerut cercetarea in stare de libertate sau, eventual, o masura preventiva mai blanda.

Curtea de Apel Timisoara a evaluat probatoriul aflat la dosarul cauzei, in baza carora procurorii DNA au propus arestarea preventiva, dar si motivarea hotararii  judecatorului de la Tribunalul Timis, care a dispus masura preventiva.

“Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Posiar Eugen Silviua impotriva incheierii penale nr. 180/DL/18.10.2018 pronuntata de Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalul Timis in dosar nr. 4763/30/2018”, a decis, luni, Curtea de Apel Timisoara, in urma unei sedinte in  camera de consiliu.

Asadar, apreciindu-se ca faptele sale penale au un sporit grad de pericol social, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara va ramane in spatele gratiilor, cel putin pana la data de 16.11.2018. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: