BREAKING NEWS! Toti procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dat in judecata Ministerul Public, in cadrul unei actiuni de litigiu de munca, pentru obtinerea unor drepturi salariale    Senatorul PSD Eugen Dogaru a fost audiat, astazi, la Curtea de Apel Timisoara, in calitate de martor in dosarul coruptiei de la IPJ Timis     Inca un accident pe trecerea de pietoni din zona Universității de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, din Calea Aradului, care s-a soldat cu ranirea a doua tinere    Consilierul judetean Valentin Tudorica este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Traian Stancu si-a pierdut calitatea de membru al ALDE    Mirela Toc, cel mai incomod angajat al Primariei Timisoara, a fost mutata de la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii la Biroul Salubrizare    Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, suparat ca nu a mai prins loc pe lista PSD pentru europarlamentare: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!"

Ce decizie a luat Curtea de Apel Timisoara in dosarul medicului militar Eugen Posiar, arestat preventiv pentru fapte de coruptie

Masura arestarii preventive a medicului primar Eugen Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, care a fost saltat de procurorii DNA intr-un dosar de luare de mita si trafic de infuenta, a fost contestata de inculpat, care a cerut cercetarea in stare de libertate sau, eventual, o masura preventiva mai blanda.

Curtea de Apel Timisoara a evaluat probatoriul aflat la dosarul cauzei, in baza carora procurorii DNA au propus arestarea preventiva, dar si motivarea hotararii  judecatorului de la Tribunalul Timis, care a dispus masura preventiva.

“Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Posiar Eugen Silviua impotriva incheierii penale nr. 180/DL/18.10.2018 pronuntata de Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalul Timis in dosar nr. 4763/30/2018”, a decis, luni, Curtea de Apel Timisoara, in urma unei sedinte in  camera de consiliu.

Asadar, apreciindu-se ca faptele sale penale au un sporit grad de pericol social, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara va ramane in spatele gratiilor, cel putin pana la data de 16.11.2018. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: