BREAKING NEWS! Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timis si Arad, dar si la "dealerii" din judetul Suceava, declansate de politistii din cadrul IPJ Timis    Primarul Timisoarei se plange ca, desi nu a facut nimic ilegal si isi da "viata pentru public", este improscat cu noroi de catre o parte a mass-media    Pompierii de la ISU Banat au aplicat, de la inceputul lunii, amenzi in valoare de 84.100 lei patronilor de bazare situate pe bulevardul Constantin Brancoveanu, din Timisoara    Firma Super Construct va incepe lucrari in valoare de 3,5 milioane de euro la Drumul Boilor, care leaga Timisoara de Mosnita, urmand sa semneze contractul de executie cu Primaria Timisoara     Nu mai putin de 22 de elevi din Timis, cei mai multi de la "Moisil", Generala 24, Loga si Colegiul Banatean, au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala    Liderul PNL, Ludovic Orban se opune numirii Renatei Weber in functia de Avocat al Poporului: "Este un om care a exportat traseismul politic la nivel european"

Ce decizie a luat Curtea de Apel Timisoara in dosarul medicului militar Eugen Posiar, arestat preventiv pentru fapte de coruptie

Masura arestarii preventive a medicului primar Eugen Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, care a fost saltat de procurorii DNA intr-un dosar de luare de mita si trafic de infuenta, a fost contestata de inculpat, care a cerut cercetarea in stare de libertate sau, eventual, o masura preventiva mai blanda.

Curtea de Apel Timisoara a evaluat probatoriul aflat la dosarul cauzei, in baza carora procurorii DNA au propus arestarea preventiva, dar si motivarea hotararii  judecatorului de la Tribunalul Timis, care a dispus masura preventiva.

“Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Posiar Eugen Silviua impotriva incheierii penale nr. 180/DL/18.10.2018 pronuntata de Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalul Timis in dosar nr. 4763/30/2018”, a decis, luni, Curtea de Apel Timisoara, in urma unei sedinte in  camera de consiliu.

Asadar, apreciindu-se ca faptele sale penale au un sporit grad de pericol social, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara va ramane in spatele gratiilor, cel putin pana la data de 16.11.2018. (G.I.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: